Mediefolk:

Leila Feratovic (fra venstre), Emilie Solberg og Jonas Solgård har alle fått fast jobb i Dagens Næringsliv.
Leila Feratovic (fra venstre), Emilie Solberg og Jonas Solgård har alle fått fast jobb i Dagens Næringsliv.

Dagens Næringsliv ansetter tre nyhetsjournalister. – Dette er rått

Tre vikarer får faste jobber.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Emilie Louise Solberg (27), Leila Feratovic (28) og Jonas Solgård (26) har fått fast jobb i DNs nyhet og dagsorden-avdeling, skriver Dagens Næringsliv i en pressemelding.

– Dette er rått, sier Leila Feratovic ifølge pressemeldingen.

Hun begynte som vikar i DN for under et år siden. Tidligere har hun arbeidet i E24 og NRK.

Den siste tiden har hun jobbet særlig med saker om «skatteparadiset» Bø i Vesterålen sammen med Emilie Louise Solberg - som også er blitt fast ansatt.

– Det er selvfølgelig stas å få fast jobb i Norges fremste næringslivsavis, sier Solberg.

Hun vendte tilbake til DN i november etter å ha jobbet en periode i NRK. Før dette var hun praktikant og tilkallings- og sommervikar i DN. Solberg har også vært journalist og utenriksredaktør i Universitas og vikar i VG.

Jonas Solgård startet i DN som sommervikar i 2019 og har fortsatt som vikar i nyhetsredaksjonen. Han dekker særlig børs, finans og makro.

– Jeg er stolt og ydmyk for å få muligheten til å være fast ansatt i DN, og gleder meg til å fortsette jobben i Norges beste redaksjon, sier Solgård - som også har bakgrunn fra NRK Østfold, NRK Sport og Universitas.

Nyhetsredaktør Janne Johannessen har følgende å si om de tre:

– Emilie, Leila og Jonas er allsidige reportere med nyhetsteft og stor gjennomføringskraft. De er raske og grundige i den løpende nyhetsdekningen, og de kan bite seg fast i store, dagsordensettende saker og løp. Alle tre er dessuten skikkelig hyggelige folk som vi er glade for å ha som kollegaer også fremover.

Powered by Labrador CMS