Mediefolk:

Leila Feratovic (fra venstre), Emilie Solberg og Jonas Solgård har alle fått fast jobb i Dagens Næringsliv.
Leila Feratovic (fra venstre), Emilie Solberg og Jonas Solgård har alle fått fast jobb i Dagens Næringsliv.

Dagens Næringsliv ansetter tre nyhetsjournalister. – Dette er rått

Tre vikarer får faste jobber.

Publisert Sist oppdatert

Emilie Louise Solberg (27), Leila Feratovic (28) og Jonas Solgård (26) har fått fast jobb i DNs nyhet og dagsorden-avdeling, skriver Dagens Næringsliv i en pressemelding.

– Dette er rått, sier Leila Feratovic ifølge pressemeldingen.

Hun begynte som vikar i DN for under et år siden. Tidligere har hun arbeidet i E24 og NRK.

Den siste tiden har hun jobbet særlig med saker om «skatteparadiset» Bø i Vesterålen sammen med Emilie Louise Solberg - som også er blitt fast ansatt.

– Det er selvfølgelig stas å få fast jobb i Norges fremste næringslivsavis, sier Solberg.

Hun vendte tilbake til DN i november etter å ha jobbet en periode i NRK. Før dette var hun praktikant og tilkallings- og sommervikar i DN. Solberg har også vært journalist og utenriksredaktør i Universitas og vikar i VG.

Jonas Solgård startet i DN som sommervikar i 2019 og har fortsatt som vikar i nyhetsredaksjonen. Han dekker særlig børs, finans og makro.

– Jeg er stolt og ydmyk for å få muligheten til å være fast ansatt i DN, og gleder meg til å fortsette jobben i Norges beste redaksjon, sier Solgård - som også har bakgrunn fra NRK Østfold, NRK Sport og Universitas.

Nyhetsredaktør Janne Johannessen har følgende å si om de tre:

– Emilie, Leila og Jonas er allsidige reportere med nyhetsteft og stor gjennomføringskraft. De er raske og grundige i den løpende nyhetsdekningen, og de kan bite seg fast i store, dagsordensettende saker og løp. Alle tre er dessuten skikkelig hyggelige folk som vi er glade for å ha som kollegaer også fremover.

Powered by Labrador CMS