Mediefolk:

Jannicke Engan er i dag utviklingsredaktør i distriktsdivisjonen i NRK.
Jannicke Engan er i dag utviklingsredaktør i distriktsdivisjonen i NRK.

Jannicke Engan går fra NRK til DN. Blir leder for visuell journalistikk

– Føles rart å forlate NRK, men da denne jobben i DN dukket opp, ble fristelsen for stor.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Jannicke Engan blir ny leder for visuell journalistikk i Dagens Næringsliv (DN), skriver mediehuset i en pressemelding. I sin nye jobb vil hun få ansvaret for å utvikle DNs strategi for visuell journalistikk og personalansvaret for alle som jobber med foto, design, video og lyd.

Engan kommer fra jobben som utviklingsredaktør i distriktsdivisjonen i NRK. Hun har tidligere blant annet vært regionredaktør for NRK Øst, daglig leder og produsent for produksjonsselskapet Monster og journalist og vaktsjef i TV 2.

– Jeg har hatt fem veldig fine år i NRK, hvor jeg har lært masse og fått gleden av å jobbe med veldig dyktige folk. Det føles rart å forlate NRK, men da denne jobben i DN dukket opp, ble fristelsen for stor, sier Engan ifølge pressemeldingen.

– Det skjer utrolig mye spennende i Dagens Næringsliv, jeg gleder meg skikkelig til å være med på å videreutvikle DNs strategi for visuell journalistikk og forhåpentligvis bidra til at DN treffer et enda større publikum digitalt.

Ingeborg Volan, redaktør for publisering og visuell journalistikk i DN, legger til.

– Jannicke Engan er et fyrverkeri av en leder. Hun er lidenskapelig opptatt av historiefortelling og har jobbet med alle sjangere – nyheter, debatt, dokumentar og underholdning. Hun har lang erfaring med å bygge lag og utvikle kultur, og tilfører samtidig DN kompetanse vi trenger på video- og lydproduksjon. Jeg gleder meg enormt til å få henne på laget.

Engan tiltrer den nye jobben i august.

Powered by Labrador CMS