Mediefolk:

Emma Huisman Moskvil konstitueres som ny Dagsavisen Fremtiden-redaktør etter at Katrine Strøm blir ansvarlig redaktør i Hamar Arbeiderblad.

Emma Huisman Moskvil konstitueres som ny Fremtiden-redaktør

Fortsetter samtidig som nyhetsredaktør i Dagsavisens fellesredaksjon.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over fire år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Emma Huisman Moskvil konstitueres som ny Dagsavisen Fremtiden-redaktør etter at Katrine Strøm blir ansvarlig redaktør i Hamar Arbeiderblad.

Det kommer fram av en e-post sendt fra sjefredaktør og administrerende direktør Eirik Lysholm i Dagsavisen til de ansatte, som Journalisten har fått tilsendt.

Moskvil begynner i jobben 1. april, og vil dele sine arbeidsdager mellom Drammen og Oslo, der hun fortsetter i jobben som nyhetsredaktør i fellesredaksjonen.

«Moskvil har tidligere vært frontsjef i Drammens Tidende og sjefredaktør i Svelviksposten, så hun har alle forutsetninger for å kunne tre raskt inn i et viktig lokalmarked for Dagsavisen-familien», står det i e-posten.

Avisa vil om kort tid lyse ut stillinga som permanent redaktør, og vil samtidig lyse ut ei prosjektstilling som kommentator eller mulig politisk redaktør i Fremtiden.

«Vi ønsker å se om det er mulig å knytte til oss en lokal meningsbærer som kan bidra til å løfte den digitale posisjonen vår ytterligere i Drammen. Jeg håper at vi både skal lykkes med å rekruttere en slik meningskapasitet og at vi deretter skal få den digitale veksten vi trenger for å gjøre dette til en permanent satsing og økning av bemanningen i Drammen», skriver Lysholm.

Powered by Labrador CMS