Eirik Hoff Lysholm blir fra nyttår administrerende direktør i Demokraten, slik han også er i de andre Dagsavisen-utgavene. I tillegg er han sjefredaktør i flaggskipet Dagsavisen.
Eirik Hoff Lysholm blir fra nyttår administrerende direktør i Demokraten, slik han også er i de andre Dagsavisen-utgavene. I tillegg er han sjefredaktør i flaggskipet Dagsavisen.

Endringer etter oppkjøp av Demokraten: Eirik Hoff Lysholm jakter nå på ny sjefredaktør

Skal også ansette flere journalister.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over tre år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Ifølge en pressemeldigen fra Mediehuset Dagsvisen, blir det omrokkeringer i Fredrikstad etter oppkjøpet av Demokraten. Eirik Hoff Lysholm blir avisens nye direktør, og han starter nå umiddelbart jakten på en ny redaktør.

Dagens administrerende direktør og ansvarlige redaktør, Tomm Pentz Pedersen, går over i en ny stilling i redaksjonen.

– Jeg er glad for at vi får med oss Tomm Pentz Pedersen videre som meningsbærer og journalist i Fredrikstad etter at vi endrer driftsmodell. Tomm har lenge hatt et ønske om å skrive mer, og det får han som lederskribent, journalist og debattansvarlig i det som blir Dagsavisen Demokraten når vi endrer driftsmodell en gang over nyttår, sier Lysholm ifølge pressemeldingen.

Dagsavisen overtar eierskapet fra nyttår, og har nå besluttet å flytte to stillinger fra Dagsavisens Østfold-redaksjon til Demokraten. Det vil i tillegg bli lyst ut to ekstra stillinger i redaksjonen.

– Vi kommer til å tilføre Demokraten både flere lokale stillinger og mer lokal journalistikk, samt innhold fra Dagsavisens nasjonale og internasjonale stoffproduksjon gjennom vår etablerte utgavemodell for konkurranseutsatte nummer to-aviser. Det blir tykkere aviser med lokalt, nasjonalt og internasjonalt innhold, og bedre digital dekning for leserne i Fredrikstad, sier Lysholm.

Powered by Labrador CMS