Mediefolk:

Redaksjonssjef Kathleen Buer i ABC Nyheter går til ny jobb i Dagsavisen. Der blir hun digitalsjef.
Redaksjonssjef Kathleen Buer i ABC Nyheter går til ny jobb i Dagsavisen. Der blir hun digitalsjef.

Kathleen Buer blir ny digitalsjef i Dagsavisen

Forlater ABC Nyheter.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

– Samtidig som det er vemodig å miste digitalsjef Lasse Hansen til redaksjonssjefjobb i E24, er det svært hyggelig at vi allerede kan ønske hans etterfølger velkommen, skriver Dagsavisens sjefredaktør Eirik Hoff Lysholm i en melding til de ansatte.

Den ny digitalsjefen er Kathleen Buer (34), som i dag er redaksjonssjef i ABC Nyheter-

– Noen av oss kjenner Kathleen fra det nå avsluttede samarbeidet mellom Mediehuset Dagsavisen og ABC Nyheter/Startsiden, og vi vet hvor sentral hun var i å bygge ABC Nyheter til å bli en av Norges største aviser. Nå kommer hun til oss for å lede den felles frontdesken for alle våre publikasjoner, og i direkte samarbeid med meg vil hun ta en aktiv rolle i å coache og hjelpe de ulike redaktører og avdelinger for at vi sammen skal nå våre videre vekstmål, skriver Lysholm.

Buer tiltrer sin ny stilling 1. desember.

Sjefredaktør Lysholm kan også melde om andre endringer:

– På frontdesken vil Kathleen få med seg et enda sterkere team enn tidligere. Det er nemlig også klart at Sturla Smari Hanssen, som det siste året har vikariert på strålende vis for Trine Andreassen som papirsjef for alle våre utgaver, skal over i en rolle som frontsjef på digital desk. Dette innebærer en personalmessig styrking av dette viktige leddet

Lysholm skriver videre:

– Papirdesken er allerede i svært trygge hender hos Trine som er tilbake fra permisjon som papirsjef, og Sturlas vaktsjefstilling vil nå fylles permanent av Kenneth Lia Solberg, som har vikariert i perioden Sturla ledet hele papirdesken. Også dette er en endring som kommer til å bli veldig bra. Kenneth har gjort en strålende jobb i vikariat på desken fra hans faste stilling som reporter i Fremtiden.

I Drammen skjer det også endringer:

– I Fremtiden er Jenny Dahl Bakken, som kommer til oss fra NRK Buskerud, allerede klar som reportervikar for Kenneth til over nyttår. Siden det nå er klart at Kenneth flytter permanent til Oslo, startes det snart en prosess med å lyse ut stillingen i Drammen fast.

Powered by Labrador CMS