«Problemet oppstår når jeg benytter meg av spalteplass i egen avis», skriver Subjekt-redaktør Danby Choi.

Sophie Elise

Danby Choi: – Beklager

Subjekt-redaktøren beklager engasjementet for Sophie Elise i egen avis.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

I en kommentar publisert søndag kveld, skriver Subjekts sjefredaktør Danby Choi at han ikke burde ha publisert en kommentar han selv skrev sammen med Subjekts debattredaktør Mikkel Ihle Tande, hvor de to forsvarer Chois venninne Sofie Steen Isachsen, bedre kjent som influenseren Sophie Elise.

Choi har forsvart Sophie Elise i en rekke medier etter hun for en uke siden først publiserte, og deretter slettet, et bilde hvor en venninne av henne holder en liten plastpose som inneholder noe som ser ut som hvitt pulver.

«Problemet oppstår når jeg benytter meg av spalteplass i egen avis, Subjekt, selv om innholdet i mine uttalelser er de samme som i øvrige medier. I dette enkle spørsmålet er det irrelevant hvor god saken min er», skriver Choi.

«Publiseringen i egen avis må sies å ha dreid fokuset vekk fra sakens andre viktige og prinsipielle problemstillinger, og det har jeg lyst til å beklage. Jeg har lyst til å gi mine kritikere rett i at jeg ikke burde publisert forsvaret for Sophie Elise i egen avis, selv om jeg står for den personlig.»

Choi avslutter kommentaren med:

«Jeg beklager.»




Powered by Labrador CMS