Har fått fast jobb i Drammens Tidende: Maria Akselvoll og Daniel Kristiansen.
Har fått fast jobb i Drammens Tidende: Maria Akselvoll og Daniel Kristiansen.

Drammens Tidende har ansatt to nyhetsjournalister

Styrker seg på hendelsesnyheter og sport.

Publisert Sist oppdatert

Maria Akselvoll (24) og Daniel Kristiansen (33) har fått jobb i Drammens Tidende, skriver avisen i en pressemelding.

Akselvoll skal jobbe som breaking-journalist. Hun har journalistutdanning fra Stavanger, og erfaring fra studentmediene i Stavanger, Drammens Tidende og Eikerbladet.

I Eikerbladet fikk hun fast jobb før hun hadde fullført studiene, våren 2021. Nå bytter hun arbeidssted og blir en del av moderavisa Drammens Tidende, skriver avisen.

– Maria har tatt utrolig store steg på veldig kort tid og har utviklet seg enormt siden vi først møtte henne som praksistudent. Hun er en dyktig og trygg journalist med variert erfaring etter et år i en knøttliten avis, sier Janne Sundelius Braathen, nyhetsredaktør i Drammens Tidende, i pressemeldingen.

Akselvoll ser fram skiftet:

– Jeg gleder meg til nye og spennende utfordringer i Drammens Tidende. Det blir bra å få testet nye arbeidsoppgaver og jeg gleder meg til å utvikle meg videre som journalist i en dyktig redaksjon.

I tillegg til Akselvoll, blir Daniel Kristiansen journalist på sport/nyheter.

Han har dekket og fulgt Strømsgodset som tilkallingsvikar for Drammens Tidende siden i fjor sommer.

Kristiansen har en mastergrad i statsvitenskap og har blant annet jobbet i Kulturdepartementet. Han kommer til Drammens Tidende fra en stilling som seniorrådgiver i Norsk Lyd- og Blindeskriftbibliotek.

– I tillegg til en stor interesse og kunnskap for sport, har Daniel en spennende bakgrunn og et stort engasjement for ulike temaer og saksfelt. Samtidig er han utrolig nysgjerrig. Han kommer til å tilføre oss mye, sier Ola Niemann, nyhetsleder i Drammens Tidende.

Selv sier Kristiansen:

– Jeg gleder meg enormt til å bli med på laget i Drammens Tidende, og håper å kunne bidra både til avisas satsing på Strømsgodset, og det å se på idrett i et bredere perspektiv.

Powered by Labrador CMS