Jan Juul Christensen er en høyst reell partisekretær hos danske Socialdemokraterne. Her med partisekretær Kjersti Stenseng i norske Arbeiderpartiet.
Jan Juul Christensen er en høyst reell partisekretær hos danske Socialdemokraterne. Her med partisekretær Kjersti Stenseng i norske Arbeiderpartiet.

Dansk avis intervjuet «falsk» partitopp

Ringte feil Jan, men fikk svar på spørsmål.

Publisert Sist oppdatert

Den danske avisa Information har de siste dagene publisert først en rettelse, og så presisering til rettelsen, melder danske Journalisten.

Avisa siterte i helga partisekretær Jan Juul Christensen i Socialdemokraterne på uttalelser i en sak om den overgrepsanklagede politikeren Naser Khader.

Kort tid etter publiserte avisa en rettelse om at Juul Christensen aldri hadde kommet med uttalelsene han ble tillagt.

«Information har ved en feil ringt til feil person, som ikke var ansatt i Socialdemokratiet, men som uttalte seg til artikkelen», står det i rettelsen.

Dagen etter, i en presisering til rettelsen, kommer det fram at avisa faktisk hadde snakket med en Jan tilknyttet partiet, bare ikke riktig Jan. Misvisende kontaktinformasjon på nettet hadde ført journalisten til en Jan Johansen, folketingsmedlem og beredskaps- og forsvarspolitisk talsperson for partiet.

«Jan Johansen har svart på Informations spørsmål i den tro at han som Socialdemokraterne-folketingsmedlem ble spurt om sin holdning om saken. Information beklager», står det i presiseringen til rettelsen.

Powered by Labrador CMS