Internasjonal redaktør Rasmus Emborg (t.h.) lover flere norske nettaviser i Watch-systemet, men kan ikke si mer om hvilke. Her med administrerende direktør Anders Heering (t.v.) og EiendomsWatch-redaktør Øyvind Henriksen.

Watch Media utvider: Planlegger flere nye aviser i Norge

Men internasjonal redaktør Rasmus Emborg kan ikke gå i detaljer ennå.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

«Vi skal lansere enda flere nettaviser», lyder det i en fersk stillingsutlysning fra Watch Media-systemet.

Det danske konsernet som fra før drifter EiendomsWatch, FinansWatch og AdvokatWatch i Norge, går med planer om enda flere norske utgivelser, bekrefter internasjonal redaktør Rasmus Emborg overfor Journalisten.

– Vi har aldri lagt skjul på at vi har ambisjoner i Norge, og vi opplever at det finnes mange muligheter her, så vi vurderer forskjellige ting, men det er vanskelig å være mer konkret på nåværende tidspunkt, sier Emborg.

Han vil heller ikke si nøyaktig hvor mange nye medarbeidere de planlegger å hente. Per nå har de tre norske avisene totalt 14 redaksjonelle medarbeidere.

Watch Media har siden 2010 lansert 16 digitale bransjemedier i Danmark, og har også to nettaviser i Tyskland.

– Hvordan har den norske satsingen gått hittil?

– Den har gått riktig bra, det er også derfor vi har satt oss mål om å lansere nye medier. Alle de tre eksisterende avisene har blitt tatt godt imot av markedet og har positiv utvikling. Relevans er nøkkelordet for oss, og vi er glade for å oppleve at vi skaper relevant innhold for våre kunder og får flere abonnenter hver måned, sier Emborg, og avslutter:

– Samtidig vet vi av erfaring at ting tar tid. Vi er ikke i mål ennå, det er mye hardt arbeid igjen.

Powered by Labrador CMS