Denne fantastiske sørlandsbyen er avhengig av lokalavisen sin

Nå kan også du bidra som skrivende medarbeider i Avisen Agder.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Redaktøren i Avisen Agder, Kristen Munksgaard, lyser opp når han snakker om lokalavisen sin. Du merker fort at han er stolt av arbeidsplassen, medarbeiderne sine, og byen Flekkefjord og omegn.

Høres det spennende ut å jobbe i Avisen Agder?

Ta en rask og uforpliktende telefon til Kristen Munksgaard

Tlf. 901 06 814

Det er også mulig å sende Kristen en mail på kristen@avisenagder.no

– Det finnes to typer mennesker. Det er de som er fra Flekkefjord, og de som skulle ønske de var fra Flekkefjord.

Selv tilhører han den siste gruppen. Fra kontoret sitt midt i byen ser han utover byfjorden, gjennom vinduer omkranset av gardiner med et tydelig 80-talls preg, som han kan fortelle utallige historier om, alle med glimt i øyet. Som den gangen de var i bruk som duk i en livesending fra byen. Latteren sitter løst, og det er tydelig at vi snakker med en mann som ikke tar seg selv for høytidelig. Men han blir alvorlig når han snakker om jobben sin.

Redaktør i Avisen Agder, Kristen Munksgaard.

Kommunene Flekkefjord, Kvinesdal, Sirdal, Lund og Sokndal er avhengige av Avisen Agder for at lokalsamfunnet skal kunne fungere. Mottoet er «med lim og lupe», og lokalavisen spiller en avgjørende rolle i å lime menneskene i området sammen, samtidig som man belyser det som ikke fungerer fullt så godt.

Til tross for alderen på gardinene er avisen veldig moderne når det kommer til arbeidsmetodikk, med livesendinger, video og en nettavis som alltid er oppdatert. Avisen er en del av Norges nest største mediekonsern, Amedia. Nå søker Avisen Agder to journalister, en fast stilling og ett vikariat med mulighet for fast stilling.

Redaksjonen i Avisen Agder.

– Vi søker medarbeidere som er glad i å skrive og formidle. Har du utdannelse som journalist er det selvsagt en fordel, men det viktigste er at du synes det er kjekt å skrive og ta bilder.

Magen til Anette Larsen Aass viser tydelig at hennes familieforøkelse er en av grunnene til at avisen nå søker nye medarbeidere.

Journalisten Anette skal ut i barselpermisjon.

– Som journalist i Avisen Agder lærer du hele spekteret av faget, og du får virkelig sette ditt preg på avisen. Det er det som er så kjekt med å jobbe i en mindre avis, man blir regnet som en fullverdig medarbeider med en gang, forteller Anette.

– Jeg startet her selv som nyutdannet journalist og har hatt en fantastisk start på karrieren. I Avisen Agder ler vi mye sammen, og jeg blir alltid i godt humør av redaksjonsmøtene. Vi får mye frihet til å finne egne saker og kan bruke egne interesser i artiklene.

Hun påpeker at i tillegg har avisen et stort fokus på troverdighet.

– Klikk er viktig, det er jo alltid kjekt når noen har lyst å lese saken, men Avisen Agder er en seriøs avis som ikke benytter seg av clickbait. Jeg kan virkelig anbefale jobben!

Søknadsfrist er 16. mai.

Søk her

Dette er annonsørinnhold produsert av Amedia Innholdsbyrå.

Powered by Labrador CMS