Programleder Kjetil H. Dale i samtale med sjefredaktør og administrerende direktør i TV 2, Olav T. Sandnes, i studio i Bergen
Programleder Kjetil H. Dale i samtale med sjefredaktør og administrerende direktør i TV 2, Olav T. Sandnes, i studio i Bergen

Ruster opp TV2.no. Styrker staben med 30 nye stillinger

Har store digitale ambisjoner.

Publisert Sist oppdatert

– Dette er den største digitale satsingen i TV 2 siden oppbyggingen av TV 2 Play, sier sjefredaktør Olav T. Sandnes i en pressemelding.

I dag kunne han sammen med sjef for TV2.no, Derek Bjølgerud, avsløre TV 2-satsingen det har gått rykter om en stund. 30 nye stillinger skal besettes, og mediehuset søker nå etter journalister og «digitale hoder».

– TV2.no skal fortsette å være blant landets største og viktigste nyhetstjenester og derfor styrker vi satsingen kraftig, sier Sandnes.

Bjølgerud legger til:

– Vi har mange med knallsterk digital kompetanse i TV 2 allerede, men vi trenger flere for at vi skal levere på de høye ambisjonene vi har for TV2.no.

Og dette er folkene kanalen nå er på jakt etter:

– Vi vil ha med oss de med høy digital kompetanse, journalistisk teft, et brennende engasjement for innhold og formidling og ikke minst en liten dose galskap.

Han forteller videre at de i første omgang ser etter folk som skal jobbe med breaking news, direktesendinger, videodesken, sosiale medier, samt underholdnings- og kjendisnyheter.

– I TV 2 er mulighetene store og utfordringene mange, og man får jobbe sammen med noen av de flinkeste og hyggeligste folka i medienorge, sier TV2.no-sjefen.

Powered by Labrador CMS