Malin Iden, Magnus Gjestrum Larsen og Elisabeth Dalseg skal jobbe som forbrukerjournalister i Dagbladets Dine Side.
Malin Iden, Magnus Gjestrum Larsen og Elisabeth Dalseg skal jobbe som forbrukerjournalister i Dagbladets Dine Side.

MEDIEFOLK:

Din Side ansetter tre journalister

Magnus Gjestrum Larsen, Elisabeth Dalseg og Malin Iden skal styrke Dagbladets forbrukernettsted

Publisert Sist oppdatert

Magnus Gjestrum Larsen, Elisabeth Dalseg og Malin Iden har fått jobb i Din Side, skriver Dagbladet i en pressemelding.

Gjestrum Larsen og Dalseg er ansatt som faste reportere, og skal dekke alle områder innen forbrukerjournalistikken. Dalseg flytter seg fra Dagbladets matredaksjon og har også tidligere jobbet på Din Side. Gjestrum Larsen kommer fra vikarstilling på sporten i Dagbladet.

– Jeg er veldig stolt og glad for å muligheten til å bli en del av Din Side-redaksjonen. Nå gleder jeg meg til å utvikle meg videre hos Norges beste forbrukernettsted og ser fram til å bidra med alt jeg kan for å produsere spennende journalistikk, sier Gjestrum Larsen i pressemeldingen.

Iden kom til Din Side som sommervikar og har siden vært i ulike vikariater. Hun skal jobbe med unge brukere.

– Jeg er takknemlig for å være en del av teamet og fortsette utviklingen med dyktige kollegaer. Det blir spennende å være med på å styrke posisjonen blant unge brukere med nyheter og trender innenfor forbrukerverden, sier hun.

Din Side-redaktør Rolf Fiske er storfornøyd med de nye ansettelsene.

– Din Side har vokst mye, og suksess og popularitet forplikter. Vi tar leserne på alvor og ansetter nå en gullrekke for å styrke produktet ytterligere. Dette er en gavepakke til våre brukere.

– Magnus, Malin og Elisabeth er alle ivrige og faglig sterke reportere, som jeg er helt trygg på at leserne vil sette pris på, sier han.

Powered by Labrador CMS