Omstridte Tucker Carlson leder det mest sette programmet på kanalen Fox News.
Omstridte Tucker Carlson leder det mest sette programmet på kanalen Fox News.

Tucker Carlson og resten av Fox News lanseres i Europa

Ny strømmetjeneste.

Publisert Sist oppdatert

Rupert Murdochs Fox News skal nå bli tilgjengelig i 20 nye land. Denne uken offentliggjorde kanalen lanseringen av Fox News International, en ny strømmetjeneste som gir tilgang til kanalene Fox News og Fox Business.

– Med en katalog med mer enn 20 signaturprogrammer on-demand og live-strømmer av våre lineære nettverk, vil denne nye digitale strømmetjenesten sikre at våre seere over hele verden aldri går glipp av det siste fra USAs ledende nyhetskanal, sier administrerende direktør Suzanne Scott i en pressemelding.

Blant signaturprogrammene er Donald Trump-favorittene Tucker Carlson Tonight, Hannity og The Ingraham Angle.

President Trump er ikke alene om å sitte klistret foran tv-skjermen når Fox News-stjernene er på. Tucker Carlson Tonight er det desidert mest sette kabeltv-programmet i USAs historie, med i snitt 4,33 millioner seere pr. program.

Tucker Carlson er imidlertid omstridt, og flere store annonsører boikotter showet hans. Nylig var programmet i hardt vær etter at CNN avslørte at en av Carlsons nære medarbeidere hadde skrevet rasistiske kommentarer i ulike nettforum.

Fox News International lanseres i Mexico i august, deretter følger Spania, Tyskland og Storbritannia i september.

I en e-post til Journalisten skriver en talsperson for Fox News at disse landene kommer først, og at man håper å være på plass i 20 land innen utgangen av året. Om Norge eller andre skandinaviske land er blant disse, får vi verken bekreftet eller avkreftet.

Powered by Labrador CMS