– Jeg angrer virkelig på min blinde lojalitet til en mann som ikke fortjener det, tvitrer Michael Cohen. Foto: Reuters / NTB scanpix
– Jeg angrer virkelig på min blinde lojalitet til en mann som ikke fortjener det, tvitrer Michael Cohen. Foto: Reuters / NTB scanpix

Advokat skal ha forsøkt å rigge meningsmålinger i Trumps favør

Avsløring i Wall Street Journal.

Publisert

Donald Trumps tidligere advokat Michael Cohen fikk rigget målinger til fordel for Trumps valgkamp, ifølge WSJ. Cohen hevder han gjorde det på Trumps ordre.

Wall Street Journal publiserte torsdag en artikkel om at Cohen i 2015 skal ha betalt det lille teknologiselskapet RedFinch Solutions til å forsøke å rigge meningsmålinger på nett til fordel for Donald Trump under presidentvalgkampen. Cohen fikk ifølge WSJ refundert pengene fra Trump Organization som ikke vil kommentere saken.

I en Twitter-melding sier CNN-journalisten Jim Sciutto at Cohen bekrefter opplysningene i Wall Street Journal. Cohen hevder selv at han gjorde det på ordre fra Trump.

– Jeg angrer virkelig på min blinde lojalitet til en mann som ikke fortjener det, tvitrer Cohen.

Presidentens tidligere advokat skal etter planen vitne under ed i en høring i Kongressen i februar. Han har lovet å gi en «fullstendig og troverdig» fremstilling av sitt tidligere arbeid som Donald Trumps advokat.