Mediefolk:

Trioen som nå leder Drammens Tidende: Fra venstre politisk redaktør Hege Breen Bakken, Espen Sandli og Janne Sundelius Braathen. Foto: Tore Sandberg / Drammens Tidende
Trioen som nå leder Drammens Tidende: Fra venstre politisk redaktør Hege Breen Bakken, Espen Sandli og Janne Sundelius Braathen. Foto: Tore Sandberg / Drammens Tidende

Drammens Tidende ansetter og omorganiserer:
Janne Sundelius Braathen blir nyhetsredaktør

Lanserer også DT24.

Publisert Sist oppdatert

Etter å ha vært konstituert i stillingen som nyhetsredaktør i noen måneder, har Janne Sundelius Braathen (31) denne tittelen fast fra 1. november. Det skriver Drammens Tidende (DT) i en pressemelding.

– Det er med litt skrekkblandet fryd jeg tar over rollen som nyhetsredaktør på fast basis. Men aller mest fryd. Jeg er så glad i folka, Drammens Tidende og byen vår. Kulere jobb kan man ikke ha, sier Braathen ifølge pressemeldingen.

Braathen har siden mars 2016 vært avisens publiseringsredaktør.

– Med Janne vet vi at vi får full kontroll på nyhetsmaskinen i Drammens Tidende. Hun vet hva som er de beste sakene for avisa og distriktet vårt. I tillegg nyter hun stor respekt i staben, sier ansvarlig redaktør Espen Sandli ifølge pressemeldingen.

DT kan i dag også fortelle at de har ansatt fire nye journalister. De fire er:

Vegard M. Aas, Linn Christoffersen, Mathilde Torsøe og Oda Bekkestad har fått jobb i Drammens Tidende. Foto: DT
Vegard M. Aas, Linn Christoffersen, Mathilde Torsøe og Oda Bekkestad har fått jobb i Drammens Tidende. Foto: DT

Mathilde Torsøe (29): Har erfaring fra blant annet NRK og Nordlys. Har vært i DT siden februar og har på kort tid blitt en sentral journalist i redaksjonen. Skal jobbe med økonomi og Drammen sentrum i nysatsingen DT24.

Vegard M. Aas (29): Er utdannet fotograf. Har allsidig bakgrunn fra blant annet NRK, Radio Norge og ikke minst som blålysjeger. Skal jobbe med nyheter.

Linn Christoffersen (25): Har tidligere jobbet i NRK, DT, Svelviksposten – og er nå i Jarlsberg Avis. Er en allsidig journalist, som i første omgang skal jobbe med nyheter og hendelser.

Oda Bekkestad (23): Studerer for tiden i USA, men flytter hjem til jul. Har vært sommervikar i DT i flere år og er et supertalent. Skal jobbe med nyheter og sport.

I forbindelse med omorganiseringen lanserer DT i dag også næringslivssatsingen DT24. Om denne skriver ansvarlig redaktør Sandli i egen avis:

«Jobb og penger opptar oss alle, på ulike måter. I Drammens Tidende ser vi at dette stoffet er noe av det best leste og mest engasjerende.»

Han fortsetter:

«Derfor lanserer vi i dag nysatsinga DT24. Målet for de fem journalistene i DT24 er å komme tettere på næringslivet gjennom hver dag å gi deg flere nyheter og gode historier om folk, suksesser, penger og makt.»

De fem som skal jobbe med nysatsingen, er journalistene Inger Boldvik (leder), Lars Johnsen, Heidi Strand Berg, Mathilde Torsøe og Vilde Jagland.

Powered by Labrador CMS