Ansvarlig redaktør Roger Aarli-Grøndalen kunne sikkert smilt mer, men han er glad for at Journalistens nyhetsbrev endelig er tilbake. Foto: Kristine Lindebø
Ansvarlig redaktør Roger Aarli-Grøndalen kunne sikkert smilt mer, men han er glad for at Journalistens nyhetsbrev endelig er tilbake. Foto: Kristine Lindebø

Savnet av mange: Nyhetsbrevet er tilbake

På vei til en innboks i nærheten av deg.

Publisert

Etter at nyhetsbrevet til Journalisten tok en ufrivillig pause i forbindelse med utskifting av publiseringsløsninger på vårparten i fjor, har vi fått mange henvendelser – overraskende mange henvendelser – fra lesere som lurer på hvorfor det ikke lenger dukker regelmessig opp i innboksen.

Og det er ikke noe dårlig spørsmål.

Ser vi litt historisk på det, ble den første eposten sendt i 1971. Epost skal ha blitt brukt som markedsføringsmiddel i stor skala (400 mottakere!) i 1978, og det er vel da grunn til å tro at noe som lignet på et nyhetsbrev ble sendt ut en gang i tidsrommet mellom disse to milepælene i elektronisk kommunikasjon.

Poenget er, nyhetsbrev er ikke akkurat ny teknologi. En ufrivillig pause på mange måneder er derfor ikke noe vi er fornøyde med.

Når det er sagt: dagens nyhetsbrev inneholder litt mer kode, og litt flere muligheter, enn hva de gjorde for drøyt 40 år siden.

Jeg skal ikke bruke tid på å forklare hvorfor ting ikke er kommet på plass tidligere. Litt fordi jeg er skamfull, selv om det er våre tekniske leverandører som ikke har klart å få løsningene til å snakke sammen, og litt fordi jeg rett og slett ikke klarer å forstå hvorfor det har tatt så lang tid.

Nok om det. Alle er fremdeles venner, og jeg håper og tror at vi nå har en god løsning på plass.

Dette ble veldig mange ord for å fortelle at nyhetsbrevet nå er tilbake. Er du ikke allerede abonnent, må jeg få lov til å anbefale at du blir det.

Når vi nå starter opp igjen blir det med det helt grunnleggende. Et nyhetsbrev som gir deg de siste publiserte sakene på Journalisten. Men nyhetsbrev kan brukes til mer enn det. Vi har noen ideer vi har lyst å prøve ut.

Følg med i innboksen.

Powered by Labrador CMS