Lars Håkon Grønning (til høyre) blir nummer to under sjefredaktør Gard L. Michalsen i E24. Foto: Tore Kristiansen, VG
Lars Håkon Grønning (til høyre) blir nummer to under sjefredaktør Gard L. Michalsen i E24. Foto: Tore Kristiansen, VG

Lars Håkon Grønning ansatt som nyhetsredaktør i E24

Forlater VG.

Publisert

Denne artikkelen er over tre år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Lars Håkon Grønning blir nyhetsredaktør i E24, melder nettavisen i en pressemelding. Han ble presentert for de ansatte på et allmøte tirsdag ettermiddag.

– Det er uomtvistelig dokumentasjon på at det jobber mange svært dyktige folk i redaksjonen, som gjør mye riktig. Det lover godt for fremtiden og jeg gleder meg veldig til å bli en del av teamet, sier Grønning, ifølge pressemeldingen.

Grønning har 15 års erfaring fra VG, og kommer nå fra jobb som nyhetssjef i mediehusets avdeling for dagsorden og undersøkende journalistikk.

Sjefredaktør Gard L. Michalsen i E24 sier følgende om ansettelsen, ifølge pressemeldingen.

– E24 er Norges desidert største nettavis for økonomi og næringsliv. Den posisjonen skal vi styrke - og fylle den med enda mer vesentlig journalistikk. I jakten på den som skal lede oss dit, har det vært mange og sterke kandidater på blokka. Og den beste fant vi i samme bygg. Lars Håkon har solid redaksjonell erfaring, et tabloid nyhetshode og er meget sterk på presseetikk. Samtidig har han dokumentert evne til å organisere, utvikle og lede journalister i jakten på journalistikk og saker som setter dagsorden, sier Michalsen.

Grønning begynner i E24 i løpet av høsten.

Powered by Labrador CMS