MEDIEFOLK:

E24 henter journalist fra DN

Synnøve Meisingset blir ny breakingjournalist. Jonas Hagmansen går fra vikariat til fast jobb.

Publisert Sist oppdatert

Synnøve Meisingset kommer til E24 fra nyhetsavdelingen i Dagens Næringsliv (DN), der hun har jobbet siden januar 2021, skriver E24 i en pressemelding.

– Synnøve er en faglig dyktig journalist, som behersker alt fra breaking til lengre løp. Med henne på laget kommer leserne til å få servert enda mer av den gode E24-journalistikken, sier redaksjonssjef i E24, Steinar Rostad Breivik, i pressemeldingen.

Meisingset har studert både statsvitenskap og jus. Hun starter i den nye stillingen i E24 rett over nyttår.

– Jeg gleder meg veldig til å starte i E24, hvor jeg ser frem til å bidra til at vi levere knallgodt stoff på finans, næringsliv og samfunn. E24 leverer fremoverlent, smart og engasjerende journalistikk, så dette er veldig stas, sier Meisingset.

Jonas Hagmansen har samtidig fått fast jobb i breakingavdelingen. Han har frem til nå jobbet som vikar.

– Jonas har særlig utmerket seg som rask og presis på børs- og markedsstoff. Vi er veldig fornøyde med det han har levert hittil og gleder oss til fortsettelsen, sier Breivik.

– Tiden i E24 har overgått all forventning. Jeg har lært masse av superdyktige kollegaer, og føler meg heldig som får fortsette i fast stilling i en redaksjon du føler på kroppen at har ambisjoner om å fortsette å lage landets beste økonomi- og næringslivsjournalistikk, sier Hagmansen.

Nyhetsredaktør i E24, Mina Liavik Karlsen, sier i pressemeldingen at hun er godt fornøyd med de to nye ansettelsene.

– I E24 er vi opptatt av å ta vare på og utvikle talenter som kommer til oss, slik at de ender opp med fast jobb. Samtidig vil vi tiltrekke oss de beste folkene utenfra. Disse to ansettelsene viser at vi lykkes med begge deler, sier Karlsen.

Powered by Labrador CMS