Mediefolk:

E24 har ansatt Lage Bøhren som ny finansjournalist.
E24 har ansatt Lage Bøhren som ny finansjournalist.

E24 henter Lage Bøhren tilbake til journalistikken

– Jeg gleder meg til å jakte nyheter.

Publisert Sist oppdatert

Etter fire og et halvt år som analytiker og konsulent vender Lage Bøhren (36) tilbake til pressen, og blir finansjournalist i E24, skriver E24 i en pressemelding.

Bøhren startet journalistkarrieren i Dagens Næringsliv i 2005. Fem år senere gikk han til Finansavisen. I 2016 ble han sjømatanalytiker i Carnegie, før han noen år senere gikk til First House.

Nå vender han tilbake til journalistikken.

– Jeg gleder meg til å jakte nyheter med dyktige kolleger, og være med på å sette dagsorden. Og så er det veldig spennende å bli en del av det ambisiøse prosjektet E24 og Schibsted har for næringslivsjournalistikk de neste årene, sier Bøhren ifølge pressemeldingen.

– De siste fem årene utenfor en avisredaksjon har gitt meg uvurderlig erfaring fra ledende aktører innen både finans og kommunikasjon. Samtidig har det vært en anledning til å reflektere over hvilke arbeidsoppgaver jeg trives best med, og hva som virkelig motiverer meg. For min del er det ingen tvil om at jeg nå vender tilbake til verdens beste jobb.

Redaksjonssjef John Thomas Aarø i E24 har dette å si om sin nye medarbeider:

– Lage er en svært dyktig finansjournalist. Vi har store ambisjoner og har styrket oss på mange områder det siste halve året, men det er ingen tvil om at kjernen i oppdraget vårt fortsatt er å være best på de viktigste sakene innen børs og finans, sier han.

Powered by Labrador CMS