– Jeg gleder meg til å lære av og utvikle meg sammen med disse menneskene, sier Yrja Oftedahl om sine nye E24-kolleger.
– Jeg gleder meg til å lære av og utvikle meg sammen med disse menneskene, sier Yrja Oftedahl om sine nye E24-kolleger.

Yrja Oftedahl blir programleder og kommentator i E24

Tar med seg podkasten til næringslivavisen.

Publisert Sist oppdatert

I podkasten «Power Ladies» har Yrja Oftedahl intervjuet og løftet frem over 150 kvinner som utmerker seg innen sine fagfelt og som rollemodeller i sin bransje. Nå blir 33-åringen programleder og kommentator i E24, skriver nettavisen i en pressemelding.

– Jeg opplever E24 gjengen som fremoverlent, innovative og på. De tør å tenke nytt og teste nye ting. I tillegg er de en gjeng med positive mennesker. For meg er det en arbeidskultur som er tiltrekkende, og jeg gleder meg til å lære av og utvikle meg sammen med disse menneskene, sier Oftedahl i pressemeldnigen..

– Jeg gleder meg til å lage innhold i form av video, tekst og lyd som kan bidra til å inspirere flere til å tørre å følge egne ambisjoner og mål samt til å tenke nytt i hvordan å gjøre ting, legger hun til.

Ansvarlig redaktør Lars Håkon Grønning i E24 legger til:

– Yrja er lidenskapelig opptatt av teknologi, merkevarebygging, motivasjon og selvledelse. Jeg er overbevist om at hun vil inspirere mange av våre lesere til å tenke nytt, og sørge for at E24 når ut til en enda bredere målgruppe. Vi skal levere den beste journalistikken på karriere og ledelse i landet, og med Yrja på laget er vi et steg nærmere det målet.

Powered by Labrador CMS