Mediefolk:

Tidligere Skup-vinner Linn Kongsli Hillestad skal skrive jobbe for E24 med base i San Francisco.
Tidligere Skup-vinner Linn Kongsli Hillestad skal skrive jobbe for E24 med base i San Francisco.

E24 ansetter Linn Kongsli Hillestad i California

Skal dekke teknologi og internasjonalt næringsliv.

Publisert Sist oppdatert

Tidligere redaksjonssjef i Dagbladet, Linn Kongsli Hillestad (38), går til næringslivsavisen E24, skriver E24 i en pressemelding.

Hun skal jobbe fra California, og derfra rapportere om teknologi og næringsliv. Hillestad har siden i fjor høst vært bosatt i San Francisco-området.

– Jeg ser virkelig fram til å dekke teknologi og næringsliv for E24 fra San Francisco. Teknologi er en enormt viktig del av samfunnet og preger mye av hverdagen til folk flest. California er verdens femte største økonomi, og det som skjer her, spesielt i Silicon Valley, påvirker både norsk og internasjonalt næringsliv, sier Hillestad ifølge pressemeldingen.

– Det blir spennende å følge utviklingen tett herfra. Samtidig er det også veldig gøy å få bli med på laget til en avis som satser så friskt som E24, sier hun.

Hillestad var en del av Dagbladet-teamet bak serien «Null Ctrl», som i 2014 vant Skup-prisen.

– Å få en journalist av Linn sitt kaliber med på laget er et privilegium. Hennes CV taler for seg selv. Jeg er overbevist om at leserne våre vil sette stor pris på å få de beste reportasjene og intervjuer med de mest spennende aktørene i det ledende teknologiområdet i verden, sier nyhetsredaktør Lars Håkon Grønning i E24.

– Denne satsingen sier noe om hvor vi ønsker å ta E24 videre. Vi skal være stedet å gå til for dagens og morgendagens ledere.