Mediefolk:

Nina Vesterby er fra 1. januar på plass i Egmont Publishing. Foto: Egmont
Nina Vesterby er fra 1. januar på plass i Egmont Publishing. Foto: Egmont

Nina Vesterby overtar som toppsjef i Egmont Publishing

Tiltrer fra nyttår.

Nina Kristin Vesterby (40) kommer fra stillingen som daglig leder i HomeNet AS og erstatter Espen Asheim som går over til en stilling i FSN Capital.

– Jeg gleder meg til nye utfordringer. Egmont Publishing virker som en fantastisk virksomhet med kompetente medarbeidere, et stort antall sterke utgivelser og digitale posisjoner, sier Vesterby ifølge en pressemelding.

– Jeg ser frem til å bli leder for en dyktig organisasjon som har en lang og imponerende historikk med markedslederskap, kombinert med god tilpasningsevne og utvikling.

Ved siden av jobben som daglig leder har Nina Vesterby gjennomført en MBA i strategisk ledelse ved Norges handelshøyskole.

– Nina har solid erfaring og har jobbet med både operasjonelle og utviklingsmessige problemstillinger i tillegg til, at hun besitter solid digital kompetanse og en god følelse for kundene. På toppen av dette har Nina et vinnende vesen med stort engasjement, og jeg er overbevist om at hun raskt vil lære en ny bransje å kjenne når hun kommer til en organisasjon og ledergruppe med solid kompetans, sier Egmonts styreleder Torsten Bjerre Rasmussen.