Mediefolk:

To nyansettelser i Haugesunds Avis: Ine Rossebø Knudsen og Marius Amdal Haugen. Foto: Alfred Aase / Haugesunds Avis
To nyansettelser i Haugesunds Avis: Ine Rossebø Knudsen og Marius Amdal Haugen. Foto: Alfred Aase / Haugesunds Avis

Disse to har fått jobb i Haugesunds Avis

Begge skal ha Karmøy som sin arbeidsplass.

Publisert Sist oppdatert

Marius Amdal Haugen (29) er fast ansatt som journalist i Haugesunds Avis, mens Ine Rossebø Knudsen (23) i første omgang er ansatt i en toårig prosjektstilling.

Slik beskriver ansvarlig redaktør Einar Tho sine nyansettelser på h-avis.no:

«Mange lesere vil kjenne Marius fra før. Allerede i 2011 var han innom Haugesunds Avis som vikar og frilanser. I to år, fra 2015, jobbet han som programleder og reporter i TV Haugaland. Så kom han tilbake til oss som vikar og frilanser.

I tillegg har han rukket å ta utdanning som journalist ved Universitetet i Stirling i Skottland. Han har også studert samfunnsfag ved det som da var HSH. På siden er han en aktiv friluftsmann. Han er engasjert i Haugesund og omegn jeger- og fiskerforening, Norsk Folkehjelp og har i flere år hatt en egen blogg om Villmarkens gleder. Dessuten er han fra Karmøy.»

Om sin andre ansettelse, skriver Tho:

«Ine har vært sommervikar hos oss et par år. Hun har også vært tilkallingsvikar og frilanser. Ine har studert kommunikasjon og medier i to fine sommerbyer, Kristiansand og Honolulu. Hun har vist et stort journalistisk talent og er en dreven og dyktig journalist, sin unge alder til tross. Ine har også erfaring fra blogg-verdenen, men da om mat.

Ine er inne i et masterstudium om terrorisme ved Universitetet i Øst-London. Hun starter i stillingen ved påsketider. Det gleder vi oss til.»

Begge journalistene skal ha arbeidsplass på Karmøy.

Powered by Labrador CMS