Mediefolk:

To nyansettelser i Haugesunds Avis: Ine Rossebø Knudsen og Marius Amdal Haugen. Foto: Alfred Aase / Haugesunds Avis
To nyansettelser i Haugesunds Avis: Ine Rossebø Knudsen og Marius Amdal Haugen. Foto: Alfred Aase / Haugesunds Avis

Disse to har fått jobb i Haugesunds Avis

Begge skal ha Karmøy som sin arbeidsplass.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over tre år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Marius Amdal Haugen (29) er fast ansatt som journalist i Haugesunds Avis, mens Ine Rossebø Knudsen (23) i første omgang er ansatt i en toårig prosjektstilling.

Slik beskriver ansvarlig redaktør Einar Tho sine nyansettelser på h-avis.no:

«Mange lesere vil kjenne Marius fra før. Allerede i 2011 var han innom Haugesunds Avis som vikar og frilanser. I to år, fra 2015, jobbet han som programleder og reporter i TV Haugaland. Så kom han tilbake til oss som vikar og frilanser.

I tillegg har han rukket å ta utdanning som journalist ved Universitetet i Stirling i Skottland. Han har også studert samfunnsfag ved det som da var HSH. På siden er han en aktiv friluftsmann. Han er engasjert i Haugesund og omegn jeger- og fiskerforening, Norsk Folkehjelp og har i flere år hatt en egen blogg om Villmarkens gleder. Dessuten er han fra Karmøy.»

Om sin andre ansettelse, skriver Tho:

«Ine har vært sommervikar hos oss et par år. Hun har også vært tilkallingsvikar og frilanser. Ine har studert kommunikasjon og medier i to fine sommerbyer, Kristiansand og Honolulu. Hun har vist et stort journalistisk talent og er en dreven og dyktig journalist, sin unge alder til tross. Ine har også erfaring fra blogg-verdenen, men da om mat.

Ine er inne i et masterstudium om terrorisme ved Universitetet i Øst-London. Hun starter i stillingen ved påsketider. Det gleder vi oss til.»

Begge journalistene skal ha arbeidsplass på Karmøy.

Powered by Labrador CMS