Eirik Hoff Lysholm (tv) og Lars West Johnsen studerer Fremtiden. Foto: Marte Gjærde, Dagsavisen
Eirik Hoff Lysholm (tv) og Lars West Johnsen studerer Fremtiden. Foto: Marte Gjærde, Dagsavisen

Drammen løfter Dagsavisen

Et par tusen nye abonnenter allerede på plass.

Denne artikkelen er over åtte år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

– Vi ligger langt foran budsjett, sier sjefredaktør og administrerende direktør Eirik Hoff Lysholm i Dagsavisen til Journalisten.

Det er til Klassekampen Lysholm opplyser at Dagsavisen gjennom soningen i Drammen har fått mange nye abonnenter. Til Journalisten sier han at det er snakk om 2.000 abonnenter og at dette er helt nye abonnenter og at selv om majoriteten har tatt en to måneder prøveperiode, har flere bedt om årsavtaler.

De nye abonnentene har til dels kommet til gjennom telefonsalg av den nye sonede avisen, men ifølge Lysholm har et klart flertall kommet av seg selv.

– Vi har sett kraften av vår gamle søsteravis. Fremtidens navn står støtt i Drammen, sier Lysholm.

Sterk vekst

Tilbudet på to måneder abonnement er lagt til det tidsrommet fordi avisen kan gå inn etter tre. Det er i hvert fall i tre måneder Dagsavisen vil forsøke med en sonet utgave mot Drammensregionen. Annonsemarkedet har man ikke begynt å jobbe mot ennå. Først måtte opplaget komme opp i en viss størrelse. Men Lysholm har tro på også dette markedet og mener Drammen burde være et langt bedre marked å jobbe i enn Oslo. nbsp;

Lysholm drømmer også om å sonede Dagsavisen-versjoner i flere norske byer. nbsp;

I alt fire årsverk jobber med Dagsavisen Fremtiden. Lysholm sier de ikke har gått i detaljene i økonomien i prosjektet ennå, men opplever at det ut fra veksten siden lanseringen i slutten av august.

Powered by Labrador CMS