– Hun har vist seg som en meget dyktig leder, sier sjefredaktør Ole Knut Alnæs om Eirin Liabø Røbech, som nå går fra å være salgssjef i Amedia Salg Vest til å bli en del av redaksjonsledelsen i Tidens Krav.
– Hun har vist seg som en meget dyktig leder, sier sjefredaktør Ole Knut Alnæs om Eirin Liabø Røbech, som nå går fra å være salgssjef i Amedia Salg Vest til å bli en del av redaksjonsledelsen i Tidens Krav.

Mediefolk

Eirin Liabø Røbech blir redaksjonssjef i Tidens Krav

– Jeg gleder meg til nye utfordringer.

Publisert Sist oppdatert

Fra 6. mars går Eirin Liabø Røbech (36) over fra å være salgssjef i Amedia Salg Vest til å bli redaksjonssjef i Tidens Krav. Det melder avisen selv.

Hun vil da være en del av redaksjonsledelsen sammen med nyhetsredaktør Lise Kristin Valgermo og sjefredaktør Ole Knut Alnæs. Som redaksjonssjef vil Røbech primært få ansvar for å løse løpende administrasjon- og personaloppgaver knyttet direkte til den daglige redaksjonelle produksjonen, heter det i pressemeldingen.

Hun vil fortsette å følge opp sponsoravtalene til Tidens Krav, og beholde den viktige og nære kontakten med lokalt næringsliv.

– Eirin Liabø Røbech har vært en del av ledergruppa vår siden hun ble tilsatt som salgsleder i mars 2021. Hun har vist seg som en meget dyktig leder, og for meg er det svært viktig at vi tre i ledergruppa har et likt syn på ledelse og hvordan vi best kan følge opp de ansatte, sier sjefredaktør Ole Knut Alnæs, ifølge pressemeldingen.

Han er sikker på at med Røbech som redaksjonssjef vil de kunne gjøre Tidens Krav mer relevant for enda flere lesere på Nordmøre.

– Vi har allerede en svært sterk posisjon på Nordmøre, men vi vet vi har flere områder hvor vi ønsker å utvikle oss videre. Med en redaksjonssjef på plass vil nyhetsredaktøren få mer tid til å utvikle vårt redaksjonelle innhold, både på kvalitet og kvantitet. Jeg er overbevist om at Røbech sin bakgrunn fra salg og næringsliv kunne gi oss viktig energi og dynamikk for å utvikle oss til å bli en enda mer relevant redaksjon for Nordmøre, sier Alnæs.

I tillegg til å være med å administrere den daglige produksjonen skal Røbech etter hvert få ansvar for blant annet debatt og Tidens Kravs synlighet på sosiale medier.

– Jeg gleder meg til nye utfordringer og muligheten til å utvikle meg både som leder og ikke minst innen redaksjonelt arbeid. Redaksjonen gjør løpende viktige vurderinger om hva vi skal produsere og publisere. Jeg gleder meg virkelig til å ta del i disse prosessene som har så stor betydning for både Nordmøre og enkeltpersoner, sier Eirin Liabø Røbech i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS