Mediefolk:

Kasper Wikestad forlater TV 2 etter 11 år.

Kasper Wikestad går fra TV 2 til Nent

Blir Viaplays hovedkommentator for Premier League.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Nent Group får med seg rutinerte Kasper Wikestad når de overtar Premier League-rettighetene fra neste sesong. 45-åringen skal også kommentere hopp.

Det opplyser Viaplay-eieren Nent Group i en pressemelding mandag formiddag. Wikestad skifter allerede denne uken arbeidsgiver og forlater TV 2 etter over elleve år i kanalen.

– Engelsk fotball står mitt hjerte nær, og jeg er ikke helt klar for å gi slipp ennå. Dette er den tolvte sesongen jeg kommenterer Premier League, og jeg har fulgt mange av spillerne fra debut til de har lagt opp. Den reisen vil jeg fortsette å være med på, og jeg gleder meg helt utrolig til å fortsette. Det er spennende med ny rettighetshaver, nytt miljø og kanskje noen nye måter å gjøre ting på, sier Wikestad.

Han skal først inn som hoppkommentator i verdenscupen kommende sesong. Nent har overtatt rettighetene til en rekke skiidretter fra NRK, og fra 2022 til 2028 skal også Premier League sendes på selskapets plattformer.

– Med Kasper om bord sender vi et tydelig signal om at Premier League-seerne skal få servert det beste. En flott fyr, en råsterk kommentator og en som nyter stor respekt blant de anglofile og Premier League-interesserte, sier sportssjef Kristian Oma i Nent Norge.

Powered by Labrador CMS