Mediefolk:

Kasper Wikestad forlater TV 2 etter 11 år.
Kasper Wikestad forlater TV 2 etter 11 år.

Kasper Wikestad går fra TV 2 til Nent

Blir Viaplays hovedkommentator for Premier League.

Publisert Sist oppdatert

Nent Group får med seg rutinerte Kasper Wikestad når de overtar Premier League-rettighetene fra neste sesong. 45-åringen skal også kommentere hopp.

Det opplyser Viaplay-eieren Nent Group i en pressemelding mandag formiddag. Wikestad skifter allerede denne uken arbeidsgiver og forlater TV 2 etter over elleve år i kanalen.

– Engelsk fotball står mitt hjerte nær, og jeg er ikke helt klar for å gi slipp ennå. Dette er den tolvte sesongen jeg kommenterer Premier League, og jeg har fulgt mange av spillerne fra debut til de har lagt opp. Den reisen vil jeg fortsette å være med på, og jeg gleder meg helt utrolig til å fortsette. Det er spennende med ny rettighetshaver, nytt miljø og kanskje noen nye måter å gjøre ting på, sier Wikestad.

Han skal først inn som hoppkommentator i verdenscupen kommende sesong. Nent har overtatt rettighetene til en rekke skiidretter fra NRK, og fra 2022 til 2028 skal også Premier League sendes på selskapets plattformer.

– Med Kasper om bord sender vi et tydelig signal om at Premier League-seerne skal få servert det beste. En flott fyr, en råsterk kommentator og en som nyter stor respekt blant de anglofile og Premier League-interesserte, sier sportssjef Kristian Oma i Nent Norge.

Powered by Labrador CMS