Ståle Solbakken måtte i helgen gå av som manager i FC København.
Ståle Solbakken måtte i helgen gå av som manager i FC København.

FCK-spiller reagerer på Solbakken-spekulasjoner: – Journalistikk på lavt nivå

Sterk kritikk av Ekstra Bladet.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Ståle Solbakken mistet fullstendig støtten blant spillerne i FC København, hevder Ekstra Bladet. Det avviser midtstopperen Victor Nelsson blankt.

Lørdag morgen kom nyheten om at Solbakken var sparket i FCK. Nordmannen har hatt mye suksess som trener og manager i den danske storklubben, men i år har ikke resultatene vært gode over tid.

Ekstra Bladet skrev mandag at Solbakken hadde «fullstendig tapt garderoben». Det er opplysninger som får Nelsson til å reagere.

– Jeg har lest det, og jeg kan avvise det totalt. At han har mistet garderoben er journalistikk på et lavt nivå, sier dansken til nettstedet bold.dk.

– I enhver klubb og på ethvert landslag er det selvfølgelig spillere som snakker mer med noen enn med andre. Sånn er det i FCK, og sånn tror jeg det også er i hvilket som helst annen jobb i arbeidslivet, legger Nelsson til.

Ekstra Bladets sportssjef Allan Olsen sier at avisen «naturligvis fortsatt står ved historien og dens innhold». Avisen hevder også at det skal ha oppstått «klikker» i spillergruppen som har ført til en uharmonisk FCK-tropp.

Powered by Labrador CMS