Mediefolk:

Signy Fardal, Vendela Kirsebom og Petra Middelthon på Aschehougs tradisjonelle hagefest i Oslo. Arkivfoto: Kyrre Lien / NTB scanpix
Signy Fardal, Vendela Kirsebom og Petra Middelthon på Aschehougs tradisjonelle hagefest i Oslo. Arkivfoto: Kyrre Lien / NTB scanpix

Petra Middelthon ny sjefredaktør i Elle

Tar over etter Signy Fardal.

Publisert

Denne artikkelen er over fire år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Petra Middelthon blir Signy Fardals arvtaker som sjefredaktør i Elle Norge.

I november 2018 ble det kjent at Signy Fardal hadde sagt opp sin stilling som sjefredaktør i motemagasinet Elle etter 20 år i lederstolen. Tirsdag ble det klart at det er tidligere moteredaktør i magasinet, Petra Middelthon, som overtar.

– Jeg har siden 2006 hatt privilegiet med å jobbe for verdens beste merkevare, og jeg er nå utrolig ydmyk og stolt over å ta fatt på rollen som sjefredaktør for norske Elle. Elle er en helt unik merkevare som jeg ser fram til å videreutvikle sammen med redaksjonen og våre nye eiere, sier hun i en pressemelding.

United Publishing overtok i 2017 lisensen av Elle Norge fra Egmont Publishing. Gründeren bak United Influencers og United Publishing, Kjetil Tveter, mener Middelthon er en naturlig arvtaker med sin bakgrunn og kunnskap om motebransjen.

Powered by Labrador CMS