Allers konsernredaktør Ellen Arnstad (til venstre) og ny bloggredaktør Ingeborg Heldal. Foto: Curt Hjertstedt
Allers konsernredaktør Ellen Arnstad (til venstre) og ny bloggredaktør Ingeborg Heldal. Foto: Curt Hjertstedt

Ingeborg Heldal blir bloggredaktør i Aller

Forlater Nettavisens Side2.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over sju år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Ingeborg Heldal går tilbake til Aller for å lede mediekonsernets bloggsatsing. Ifølge en pressemelding fra Aller vil Heldal få en sentral rolle med å utvikle bloggprofiler i Allers kanaler.

– Hun er den rette til å lede vår strategiske bloggsatsing videre. Hun kan alle våre merkevarer, hun forstår bloggsfæren og hva som skal til for at vi evner å utnytte hele Aller-kraften. Vi har målgruppene og merkevarene både innenfor bredde- og nisjemedier, vi har stor digital trafikk, vi har et bokforlag, vi jobber med event og reiser. Ja, vi kan tilby de beste bloggerne et helt univers. Ingeborg Heldal skal jobbe med vårt dyktige salgsapparat, AdLINK, som har kommersielle avtaler med de største premiumbloggerne i Norge, og andre ressurser i Aller, sier konsernredaktør Ellen Arnstad i meldingen.

Bloggnettverk

Heldal har de siste to årene vær redaktør i Side2.no. Tidligere har hun jobbet som programleder i NRK, som journalist i KK og sjefredaktør i Cosmopolitan i perioden 2007 til 2012. Etter det jobbet hun som programleder i Studio 5 for FEM.

I Side2 har hun jobbet tett med Nettavisens bloggnettverk.

– Jeg er takknemlig for alt det jeg har lært i Nettavisen og som redaktør for Side2.no. Det er en visjonær og uredd redaksjon med kort vei fra idé til gjennomføring, og jeg ønsker dem all lykke til videre, sier Ingeborg Heldal som ser fram til å kunne bidra i den nyopprettede stillingen i Aller, sier Heldal i meldingen.

Aller har samlet flere bloggprofiler i datterselskapet AdLINK, deriblant Tone Damli, Celine Aagaard, Trine Sandberg/Trines matblogg, Maria Skappel, Småbarnsforeldre, Emilie «Voe» Nereng og Petter Northug.

Heldal starter i Aller 8. februar.

Powered by Labrador CMS