Twitters nye sjef Elon Musk har bedt ansatte om å velge innen torsdag mellom å jobbe intense, lange skift, eller å miste jobben.
Twitters nye sjef Elon Musk har bedt ansatte om å velge innen torsdag mellom å jobbe intense, lange skift, eller å miste jobben.

Sosiale medier

Elon Musk gir ultimatum til Twitter-ansatte

Twitters nye sjef Elon Musk har bedt ansatte om å velge mellom å godta intense, lange arbeidsøkter, eller å miste jobben. De får frist til torsdag.

Publisert

«For å bygge et banebrytende Twitter 2.0 og lykkes i en stadig mer konkurransepreget verden, må vi være ekstremt hardcore», skrev Elon Musk i et internt notat publisert i flere amerikanske medier.

«Dette vil bety å jobbe i mange timer med høy intensitet. Bare eksepsjonell ytelse vil gi bestått karakter», la han til.

Den styrtrike Tesla-eieren har blitt kritisert for radikale endringer i det sosiale medieselskapet, som han kjøpte for 44 milliarder dollar for få uker siden.

Han har sparket halvparten av selskapets 7.500 ansatte, skrotet en hjemmekontorordning og pålagt de ansatte lange skift, alt mens forsøkene hans på å endre Twitter har stoppet opp grunnet rot og forsinkelser.

De ansatte er bedt om å følge en lenke for å bekrefte at de forplikter seg til «det nye Twitter» innen klokka 17 New York-tid torsdag. Gjør de ikke det, mister de jobben og får tre måneders sluttvederlag.


Powered by Labrador CMS