Mediefolk:

Emilie Krogh Johannessen og Fredrik Baden går til Podimo.
Emilie Krogh Johannessen og Fredrik Baden går til Podimo.

Podimo ansetter Fredrik Baden og Emilie Krogh Johannessen

– De blir helt avgjørende.

Publisert Sist oppdatert

Lyd-abonnementstjenesten Podimo ansetter lyddesigner Fredrik Baden og podkastprodusent Emilie Krogh Johannessen, melder de selv i en pressemelding.

Fredrik Baden kommer fra Svarttrost til Podimo, hvor han jobbet som lyddesigner og var hovedansvarlig for lyd i produksjonsselskapet.

– Jeg er veldig glad for året jeg har hatt i Svarttrost Produksjoner, og er takknemlig for nå å bli med i Podimo, med den ambisjonen og arbeidslysten som kreves i podcastmarkedet i dag. Jeg er spesielt glad for at også Podimo ser både behovet og nytten av å ha lydteknisk kompetanse på huset. Jeg gleder meg ellevilt til å ta tak i nye utfordringer, forteller Baden

Krogh Johannessen har bakgrunn som fra ulike podkastproduksjoner i NRK og hos Podimo, og har en bachelor fra LIPA (The Liverpool Institute For Performing Arts).

– Jeg tror vi bare har fått en liten smakebit på hva en lydfortelling kan være. Lydformatet har et enormt potensial og det er spennende å få være med Podimo i utviklingen av det, sier hun i meldingen.

Podimos innholdssjef Lina Tandberg Martens er veldig glad for å kunne kalle Baden og Johannessen for kollegaer.

– Dette er to skikkelig flinke folk. Emilie har vi blitt godt kjent med når hun har jobbet som freelancer hos oss, og Fredrik har imponert med sine evner til å skape helt unike lydunivers som hever lytteropplevelsen til neste nivå. De blir helt avgjørende når vi nå skal utvikle morgendagens underholdning for lyd, sier Martens i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS