Erik Andreassen og Marius Steffenak får skryt av styreleder Harald H. Rise.
Erik Andreassen og Marius Steffenak får skryt av styreleder Harald H. Rise.

MEDIEFOLK:

Erik Andreassen blir eneleder i VOL

Ansvarlig redaktør overtar også stillingen som daglig leder.

Publisert Sist oppdatert

Erik Andreassen (29) er ansatt som eneleder i VOL Vesterålen Online, skriver Polaris Media i en pressemelding.

Han overtok som ansvarlig redaktør 1. oktober i fjor, og blir nå også daglig leder i mediehuset. Han overtar sistnevnte stilling etter Stina Helene Gustavsen, som slutter for å begynne som kultursjef i Hadsel kommune.

Andreassen er fra Sandefjord og kom til mediehuset fra en vaktsjef-stilling hos NRK Finnmark i Alta. Han har en mastergrad i sportsjournalistikk fra St. Mary’s University i London og startet sin karriere i Sandefjords Blad. Han har også vært innom NRK Finnmark i Kirkenes.

Andreassens forgjenger som daglig leder var også markedssjef for både VOL, Andøyposten og Vesteraalens Avis, de tre mediehusene som Polaris Media Nord-Norge via Harstad Tidende eier i Vesterålen. Nå er Marius Steffenakk (34) fast ansatt som markedssjef i regionen. Han har vært konstituert i denne stillingen siden mai i fjor.

– Både Erik og Marius har gjort en svært god jobb den relativt korte perioden de har hatt lederansvar i mediehusene våre i Vesterålen. Jeg er trygg på at de vil fortsette det gode utviklingsarbeidet og bidra til fortsatt vekst i Vesterålen. Sammen med dyktige ansatte vil de befeste den sterke posisjonen vi har i regionen, sier styreleder Harald H. Rise.

Powered by Labrador CMS