Mediefolk:

Erik Stephansen, Julie Solberg og Siv Bjerke får nye arbeidsoppgaver som ledere i Nettavisen.
Erik Stephansen, Julie Solberg og Siv Bjerke får nye arbeidsoppgaver som ledere i Nettavisen.

Nye oppgaver venter disse tre i Nettavisen

Rykker opp og får mer ansvar.

Publisert Sist oppdatert

Nye oppgaver og nye ledere. Det er budskapet i en pressemelding fra Nettavisen.

Julie Solberg er ansatt som nyhetssjef for underholdning i Nettavisen. Hun har vært ansatt i avisen siden 2018 og har tidligere erfaring fra Se og Hør og Dagbladet.

– Vi så tidlig at vi med Julie har med et stort journalistisk talent å gjøre. Nettavisen har tatt store steg med underholdningsjournalistikken de siste årene og kommer til å gjøre det ytterligere med Julie som sjef, sier sjefredaktør Gunnar Stavrum i pressemeldingen.

Siv Bjerke er konstituert i stillingen som nyhetssjef i nyhetsavdelingen, en stilling som også vil bli lyst ut med det første, skriver Nettavisen.

Bjerke har bekledd en rekke sentrale roller i avisen siden hun kom til redaksjonen i 2014. Hun har blant annet vært vaktsjef, reportasjeleder og debattredaktør.

Også Nettavisen-veteranen Erik Stephansen får nye oppgaver i avisen. Han har takket ja til ansvaret som politisk redaktør i det man slår sammen debattavdelingen med politisk avdeling.

– Politikk er et kjerneområde for oss og blant de vi scorer høyest på i leserundersøkelser. Nå er en av våre mest erfarne folk leder for segmentet og vi står godt rustet til en svært interessant valgkamp, sier Stavrum.

Stephansen har erfaring fra både Dagbladet og TV 2 og har vært i Nettavisen siden 2014 - både som nyhetsredaktør og redaktør med ansvar for menings- og debattstoffet.

Tidligere i dag ble det kjent at Espen Teigen forlater Nettavisen for å bli pressesjef i Fremskrittspartiet.

Powered by Labrador CMS