Erik Thime overtar som ansvarlig redaktør og daglig leder i Dalane Tidende på fast basis.
Erik Thime overtar som ansvarlig redaktør og daglig leder i Dalane Tidende på fast basis.

MEDIEFOLK:

Erik Thime er fast ansatt som sjefredaktør i Dalane Tidende

– Vi er ikke på langt nær i mål, sier den nye enelederen etter å ha vært konstituert i stillingen i 10 måneder.

Publisert Sist oppdatert

Erik Thime (54) er ansatt som ansvarlig redaktør og daglig leder i Dalane Tidende i Egersund, skriver Amedia i en pressemelding.

Han har vært konstituert i stillingen siden januar.

– Det har vært ti spennende, travle og givende måneder i Dalane Tidende, og lysten til å fortsette har uten tvil vært der. Vi har fått gjort ganske mye på disse månedene, men vi er ikke på langt nær i mål, sier Thime i pressemeldingen.

– Vi tar sikte på å favne enda bredere, nå enda flere yngre lesere og kommer enda tettere på folk flest – hver eneste dag. De siste månedene har vist at Dalane Tidende er viktig for folk, og at mange har et nært forhold til avisen, fortsetter han.

Thime har bred erfaring fra avisbransjen. Før han overtok i Dalane Tidende i starten av 2022, var han redaksjonssjef i Avisen Agder i Flekkefjord. Der har han til sammen vært i 15 år, fordelt på to perioder. Han har også jobbet Bergensavisen, Stavanger Aftenblad, Sandnesposten, Fædrelandsvennen og Se og Hør.

Styreleder Ole Morten Ona Ringdal ser fram til å fortsette samarbeidet.

– Dalane Tidende har hatt en fin digital utvikling under Eriks ledelse, og har også tatt store steg mht bruk av levende bilder i journalistikken. Vi har fått en god og langsiktig løsning i Erik Thime, sier Ringdal.

Powered by Labrador CMS