Mediefolk:

Journalist Jan Magnus Weiberg-Aurdal (38) og forretningsutvikler/prosjektleder Siss Andersen (30) er de to nye i Medier24-staben. Foto: Adrian Jensen
Journalist Jan Magnus Weiberg-Aurdal (38) og forretningsutvikler/prosjektleder Siss Andersen (30) er de to nye i Medier24-staben. Foto: Adrian Jensen

Medier24 ansetter to: Siss Andersen og Jan Magnus Weiberg-Aurdal

Styrker seg både redaksjonelt og kommersielt.

Denne artikkelen er over fire år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Medier24 vokser videre, og ansetter nå én journalist og én forretningsutvikler/prosjektleder, skriver selskapet i en pressemelding.

Siss Andersen (31) er ansatt en nyopprettede stillingen som forretningsutvikler/prosjektleder hvor hun vil få ansvaret for et par nye forretningsområder.

– Jeg tror det blir utrolig spennende å starte i Medier24 og kan nesten ikke vente. I den nye jobben tror jeg det blir et gjennomgående høyt tempo, mye utfordringer og masse gøy. Inn i selskapet tar jeg med meg kompetanse fra mediebransjen, innovasjon, ledelse og salg.

Andersen er utdannet journalist fra University of the Arts London og fullfører nå en mastergrad innen digital kommunikasjonsledelse og samspill og ledelse ved BI. 31-åringen jobber i dag som prosjektleder for Esacon AS og har bakgrunn fra NRK, IBM, Yomando Chelsea Norge og Press Association.

Jan Magnus Weiberg-Aurdal (38) er ansatt som som journalist. Han kommer fra Radio Norge/Bauer Media, hvor han har jobbet siden desember 2017.

– Jeg gleder meg stort til å jobbe for en av de mest spennende, innovative og raskest voksende nettavisene i Norge. Dette var en unik mulighet jeg rett og slett ikke kunne takke nei til.

Weiberg-Aurdal har en bachelor i historie fra Universitetet i Bergen – samt etterutdanning fra IJ. 38-åringen har mer enn 20 års erfaring fra mediebransjen med jobber innen blant annet TV 2, Bauer Media, BT, Nettavisen og NRK.

Redaktør og daglig leder Erik Waatland i Medier24 forteller at nettstedet har ambisjoner om å ta ytterligere posisjoner i mediebransjen

Powered by Labrador CMS