Mediefolk:

På nyåret reiser Erlend Ofte Arntsen til Austin i Texas. Derfra skal han dekke USA for VG.
På nyåret reiser Erlend Ofte Arntsen til Austin i Texas. Derfra skal han dekke USA for VG.

Erlend Ofte Arntsen overtar som VGs USA-korrespondent

Skal dekke USA fra Austin.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Erlend Ofte Arntsen (36) fra Værøy i Nordland er ansatt som VGs neste USA-korrespondent, skriver VG i en pressemeldingen.

Ofte Arntsen reiser til USA på nyåret, og skal sammen med familien ha base i Austin i Texas. Derfra skal han levere journalistikk til alle VGs plattformer, både tekst, video og lyd.

Den påtroppende korrespondenten kom til VG i 2011 og har de fem siste årene jobbet i Dagsorden - VGs avdeling for undersøkende journalistikk.

– Vi er strålende fornøyd med at Erlend skal være VGs neste korrespondent i USA. Han han lang erfaring fra ulike deler av nyhetsjournalistikken, er en moderne historieforteller og har i tillegg en unik metodisk verktøykasse, sier nyhetsredaktør Tora Bakke Håndlykken i en pressemelding.

Erlend Ofte Arntsen har jobbet med flere profilerte VG-prosjekter, og fikk Skup-diplom sammen med Shazia Majid for arbeidet med UDs bistandskonsulenter.

I VG har Ofte Arntsen også vært en del av krimgruppa i Nyhetsavdelingen og har i tillegg erfaring fra VGs featureavdeling. Tidligere har han blant annet jobbet for TV 2, Dagens Næringsliv og Vårt Land. Han har også skrevet boka Fremmedkrigerne.

Powered by Labrador CMS