Nettavisen har ansatt Espen Teigen som ny økonomijournalist. Foto: NTB scanpix
Nettavisen har ansatt Espen Teigen som ny økonomijournalist. Foto: NTB scanpix

– Jeg har som mål å være tøff

Listhaugs rådgiver blir journalist.

Publisert Sist oppdatert

Espen Teigen slutter som Sylvi Listhaugs rådgiver og blir økonomi-journalist i Nettavisen.

– Nettavisen er en tung aktør som får gjennomslag i det offentlige nyhetsbildet. De er fremoverlente, tør å satse og har utrolig mange dyktige folk, skriver Teigen i en e-post til Journalisten.

– Hva er det med norske journalister du har irritert deg mest over i din tid i politikken?

– De aller fleste journalister har jeg hatt et veldig godt forhold til. Det er nok mer kommentatorene som tidvis har gitt meg noe irritasjon.

– Hvordan skal du selv irritere politikere som journalist?

– Haha! Jeg skal opptre ryddig og profesjonelt, men jeg har som mål å være tøff. Hvis noen blir irritert for det, får så være.

– Du har sagt i et intervju med Medier24 at pressen er en dørmatte for Arbeiderpartiet. Hvordan blir det å bli en del av denne dørmatta?

– Jeg sa at de var det i én sak. Jeg kan iallfall garantere at jeg ikke skal være noen dørmatte.

Nyheten om Teigens jobbytte kom fredag formiddag. Han skriver selv i et Facebook-innlegg at har vært en journalistspire helt siden han som barn satt på fanget til faren som jobbet i avisa Stjørdalens Blad.

– Espen Teigen har vist betydelig teft i få fram saker som folk er opptatt av. I tillegg har han betydelige kunnskaper og erfaring som vil være gull verdt i den nye rollen som økonomi-journalist i NA24, sier sjefredaktør Gunnar Stavrum til egen avis.

NA24 er Nettavisens økonomiseksjon.

– Jeg har alltid hatt en drøm om å jobbe i media. Og Nettavisen er en stor og viktig aktør i det norske medielandskapet, så jeg gleder meg veldig til å komme i gang, sier Teigen til Nettavisen.

Powered by Labrador CMS