Mediefolk:

NemiTek har ansatt Thor-Jostein Egeland som ny redaktør.
NemiTek har ansatt Thor-Jostein Egeland som ny redaktør.

Stein Arild Iglebæk er ny redaktør i fagbladet Kulde

Tror på solid løft.

Publisert Sist oppdatert

Stein Arild Iglebæk er fra 1. mars ansatt som redaktør i fagbladet Kulde og Varmepumper. Han har lang erfaring med å gjøre krevende fagstoff attraktivt og lett tilgjengelig, skriver utgiver Norsk VVS Energi- og Miljøteknisk Forening (NemiTek) i en pressemelding.

– Kuldebransjen består av svært mange faglig dyktige og spennende mennesker og bedrifter. Jeg gleder meg stort til å skrive om og for dem. Bransjen står foran utfordringer, særlig knyttet til kompetanse og miljø, og jeg ser fram til å være med på videreutvikling av faget, sier Iglebæk ifølge pressemelingen.

Han kommer fra et vikariat som kommunikasjonsrådgiver i Rørentreprenørene Norge. Før det hadde han et engasjement som kommunikasjonsrådgiver i Multiconsult. Tidligere har han jobbet mange år som journalist, redaksjonsleder og redaktør i fagpressen – blant annet i NHST-eide Europower.

– Med Stein Arild på laget er vi sikre på at bladet Kulde vil styrke sin posisjon ytterligere, ut fra et meget godt utgangspunkt. Han har den journalistiske kompetansen og engasjementet som skal til for å gi oss et solid løft, sier daglig leder Thor-Jostein Egeland i NemiTek i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS