Mediefolk:

Even Hye Tytlandsvik Barka (t.v.) og Torill Henriksen er ansatt som journalister i Medier24.
Even Hye Tytlandsvik Barka (t.v.) og Torill Henriksen er ansatt som journalister i Medier24.

Medier24 ansetter to journalister - og vaktsjef blir nyhetsredaktør

Styrker både staben og ledelsen.

Publisert Sist oppdatert

Medier24, som for kort tid tilbake lanserte søsternettstedet KOM24, styrker nå staben med to journalister. Samtidig rykker vaktsjef Jan Magnus Weiberg-Aurdal (40) opp og blir M24s første nyhetsredaktør, skriver nettavisen i en pressemelding.

Even Hye T. Barka (22) har hatt et vikariat i Medier24 denne høsten, men får nå fast jobb som journalist. Barka har tidligere vært innom Aftenposten, NRK og Nettavisen.

– Jeg er utrolig glad for å ha fått denne jobben, og kjenner meg både privilegert og overveldet over tilliten jeg nå blir vist. I løpet av tiden min i Medier24 har jeg fått lov til å utvikle meg sammen med fantastisk gode og dyktige kollegaer, og nå ser jeg virkelig frem til fortsettelsen, sier Barka ifølge pressemeldingen.

Torill Henriksen (34) kommer til Medier24 fra Shifter. Hun har bakgrunn fra en rekke lokalaviser og Innomag.

Jeg har lenge vært daglig leser av Medier24, og fulgt den enorme veksten de har hatt de siste årene. Å få sjansen til å jobbe i en så innovativ og raskt voksende nettavis er fantastisk og jeg gleder meg til å få være med denne gjengen på veien videre, sier Henriksen.

Powered by Labrador CMS