Styreleder Even Aas-Eng i Filter Media (til venstre), daglig leder Lars Eide i Filter Media og administrerende direktør Martin Berntzen i mediebyrået MEC.
Styreleder Even Aas-Eng i Filter Media (til venstre), daglig leder Lars Eide i Filter Media og administrerende direktør Martin Berntzen i mediebyrået MEC.

Filter lanseres i januar – har solgt annonser for én million

Widerøe, Penger.no og Forvaltningshuset står allerede på kundelisten til det nyetablerte medieselskapet.

Publisert Sist oppdatert

Det melder Filter Media i en pressemelding torsdag. Nyhetsnettstedet Filter nyheter med tidligere Dagblad-journalist Harald Klungtveit som redaktør lanseres i januar sammen med nettstedet Filter film og tv som har Pål Nordseth som redaktør.

Når innholdsmarkedsføringsnettstedet Filter partner lanseres tidfestes ikke i meldingen. Annonsørene det er inngått kontrakt med har ifølge selskapet imidlertid allerede kjøpt annonser på dette nettstedet.

– Vi har fått en god start og det skaper trygghet at store norske norske merkevarer ønsker å være med på denne reisen. Det er lett å skrive avtaler, nå starter jobben med å levere god og effektiv reklame og det er der vi må lykkes” sier styreleder Even Aas-Eng i Filter Media Norge i meldingen.

Nyetableringen melder også at de har inngått en årsavtale med mediebyrået MEC.

– Native annonsering er konseptstyrt så vi har fokusert på direktekunder i oppstarten og ble derfor veldig glade og litt overrasket når MEC tok kontakt med oss for å diskutere et mulig samarbeid, sier Aas-Eng. 

Powered by Labrador CMS