Ansvarlig redaktør i Finnmarken, Anniken Renslo Sandvik, ble kåret til årets talent under Medienettverkets høstmøte. Foto: Mette Bugge / NTB scanpix
Ansvarlig redaktør i Finnmarken, Anniken Renslo Sandvik, ble kåret til årets talent under Medienettverkets høstmøte. Foto: Mette Bugge / NTB scanpix

Årets talent er Anniken Renslo Sandvik

Pris til Finnmarkens redaktør.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over fire år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Medienettverket delte ut prisen Årets talent til Anniken Renslo Sandvik torsdag ettermiddag.

Medienettverket er et forum for kvinnelige ledere i mediebransjen, og har gitt ut prisen siden 2011. Juryen trakk fram både de kommersielle og redaksjonelle egenskapene til Sandvik:

– Hun yter alltid mer enn forventet og går foran som et godt forbilde. Resultatene hun har oppnådd har vært formidable. Ved å omorganisere og prioritere annerledes, har leserne fått mer, selv om redaksjonen har hatt begrensede ressurser.

– På kort tid har mediehuset sett økt opplag og bedre økonomisk utvikling. Dette er en synlig redaktør som ved å utviklet journalistikken, har festet avisas grep om lokalsamfunnet.

Da nominasjonene var klare, skrev Medienettverket dette om Sandvik i en pressemelding:

«Anniken Renslo Sandvik (33) kom inn som ansvarlig redaktør i Finnmarken i april 2017 og har siden det klart å øke opplaget og antall abonnenter ved å prioritere annerledes, og jobbe smartere. Hun beskrives som en analytisk, tydelig og synlig redaktør, som er skikkelig god med folk. Som redaktør har hun bidratt til at Finnmarken igjen har en god standing i lokalsamfunnet, og at avisen leverer resultater få hadde turt å drømme om for noen år siden. iFinnmark ble for noen uker siden kåret til årets mediehus i Amedia.»

Powered by Labrador CMS