Mediefolk:

Etter en periode som ansatt i Nav, har Marthe Njåstad vendt tilbake til journalistikken.
Etter en periode som ansatt i Nav, har Marthe Njåstad vendt tilbake til journalistikken.

Marthe Njåstad er ansatt som journalist i Intrafish

Tilbake til journalistikken.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Rett før påske startet Marthe Njåstad som journalist i Intrafish. Starten ble ikke helt som hun hadde sett for seg.

– Jeg fikk komme et par dager på kontoret for å få utlevert pc og få litt opplæring i ulike systemer før jeg også ble sendt på hjemmekontor. Det er klart at det var spesielt å starte i ny jobb under disse forholdene, sier Njåstad til Intrafish.

– Mine kolleger gir meg god oppfølging via telefon, chat, e-post og videokonferanser. Men det er som sagt merkelig. Jeg har mange kolleger jeg aldri har møtt i virkeligheten, og flere jeg bare så vidt hilste på da jeg var innom kontoret noen uker før jeg begynte, før korona-krisen kom til landet.

Njåstad har en bachelorgrad i journalistikk fra Høgskulen i Volda, samt en bachelorgrad i midtøstenkunnskap fra Universitetet i Bergen. Hun har tidligere jobbet som journalist i NRK Hordaland og i universitetsavisen På Høyden. Til Intrafish kommer hun fra en stilling som jobbspesialist i Nav.

Som Journalisten tidligere har skrevet, varslet Fiskeribladet og Intrafish før påske at de måtte permittere medarbeidere. Dette har også rammet Njåstad.

– Det er naturligvis ikke gøy å begynne i ny jobb, for så å bli permittert etter fire uker. Men jeg håper og tror at situasjonen normaliseres og bedrer seg snart.

Powered by Labrador CMS