Mediefolk:

Fiskeribladets ansvarlig redaktør Øystein Hage, blir nå også publisher for Fiskeribladet, Intrafish.no og Tekfisk.no.
Fiskeribladets ansvarlig redaktør Øystein Hage, blir nå også publisher for Fiskeribladet, Intrafish.no og Tekfisk.no.

Blir publisher for Fiskeribladet, Intrafish.no og Tekfisk

Øystein Hage får mer ansvar.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Øystein Hage er ansatt som publisher for NHSTs norske sjømatpublikasjoner Fiskeribladet, Intrafish.no og Tekfisk.no, skriver NHST i en pressemelding.

Hage har siden 2011 vært ansvarlig redaktør for Fiskeribladet.

– Øystein Hage har sammen med et dyktig team sørget for at Fiskeribladet har blitt en tydelig og viktig stemme langt utenfor sjømatnæringen, sier styreleder i Fiskeribladet og administrerende direktør i NHST Global Publications, Trond Sundnes, ifølge pressemeldingen.

– Med Hage som publisher skal NHST Global Publications ta en enda tydeligere rolle med de ledende merkevarene innenfor den norske sjømatnæringen, bygget på journalistikk, debatt og analyse, fortsetter Sundnes.

Parallelt lyses det ut en ny stilling som nyhetsredaktør og en ny stilling som direktør for kommersiell forretningsutvikling i Bergen. Stillingene skal rapportere til publisher.

– Jeg er utrolig glad for å få denne tilliten, og gleder meg til å jobbe sammen med mine kunnskapsrike kolleger. Vi skal sette dagsorden og levere den mest relevante journalistikken for og om norsk sjømatnæring, sier Hage ifølge pressemeldingen.

– Fiskeribladet er et godt eksempel på hvordan man kan etablere seg som en nisjepublikasjon gjennom å sette dagsorden. Vi skal fortsatt være en kritisk, ærlig og tydelig stemme innenfor egen nisje og et viktig møtested for debatter. Journalistikk, dagsorden og forretningsutvikling vil også i fremtiden være nøkkelen for å vokse i abonnementsmarkedet, sier Sundnes.

Fiskeribladet AS og Intrafish.no vil fortsette som ulike juridiske enheter og vil regnskapsmessig bli behandlet hver for seg, skriver NHST.

Powered by Labrador CMS