Mediefolk:

Karianne Laagstein starter i ny jobb 3. januar.
Karianne Laagstein starter i ny jobb 3. januar.

Karianne Laagstein er ny journalist i Fiskeribladet

Har i dag siste arbeidsdag i Lofot-Tidende.

Publisert Sist oppdatert

3. januar starter Karianne Laagstein i ny jobb i Fiskeribladet. I dag har hun siste arbeidsdag i Lofot-Tidende, hvor hun har jobbet som journalist de siste tre årene, skriver Lofot-Tidende.

– Jeg husker hvordan det var å finne Lofot-Tidende på et møtebord. Det var nesten som å finne en eksotisk gave med gode og lange saker og fine bilder. At Lofot-Tidende var en tiltalende avis var en av grunnene til at jeg søkte jobben, sier Laagstein til Lofot-Tidende.

Laagstein har bakgrunn fra kultur, idrett og friluftsliv, og journalistkarrieren startet med at hun ble frilansjournalist og sommervikar i Lofotposten i 2017, skriver Lofot-Tidende. Året etter deltok hun på et Start-kurs på Institutt for journalistikk og gikk inn i et vikariat i Våganavisa, før hun søkte og fikk fast jobb i Lofot-Tidende i januar 2019.

I fjor høst fikk hun Stup-stipend for å lære mer om fiskerinæringen, og fulgte blant annet forelesninger ved Fiskerihøgskolen.

– Som Lofoten- og nordområdeentusiast er det umulig å ikke få et forhold til fiskerinæringen. Nå ser jeg fram til å se og lære mer av erfarne kolleger og folk i fiskerinæringen. Jeg er ikke redd for å bli sjøsjuk eller våt på beina hvis noen vil invitere meg om bord, sier Laagstein i en pressemelding fra Fiskeribladet.

– Vi er veldig glade for å ha fått en så dyktig journalist på plass i to områder som er viktige for oss. Karianne har selv tatt initiativ til å lære seg mer om fiskerinæringen, noe som er verdifullt for Fiskeribladet, fastslår Camilla Aadland, nyhetsredaktør i Fiskeribladet og IntraFish.

Powered by Labrador CMS