Redaktør Tor-Eigil Stordahl tok imot prisen som Årets fagblad under Fagresseprisene 2018.

Derfor ble Forsvarets forum kåret til Årets fagblad 2018

F - Forsvarets forum imponerte jurymedlemmene.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over fem år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Redaktør Tor-Eigil Stordahl mottok prisen av juryleder Kjersti Løken Stavrum under utdelingen av Fagpresseprisene 2018 på Månefisken torsdag kveld.

Kjersti Løken Stavrum leste juryens begrunnelse:

«Denne juryen skal i år rette opp en unnlatelsessynd. Vi tror at de mange her i kveld vil si at, ´får de Fagpresseprisen nå igjen?!´Men vi har oppdaget at denne publikasjonen faktisk ikke har fått denne hedersprisen før. Dette overrasket oss - ikke minst når vi vet hvor dyktig denne redaksjonen har vært gjennom mange år på flere viktige områder; først og fremst med ambisiøs journalistikk innenfor sitt fagområde - i alle sjangere. Dere konkurrerer alltid i toppskiktet om Fagpressens priser. Dere er viktige for dem dere retter dere mot og om, men også for samfunnet forøvrig. Dere har ekspertise, dere har ferdigheter, dere er offensive -og dere har også utdannet mange journalister som har gått videre og gjort seg gjeldende i andre redaksjoner. Og når vi nå vet hvor nære vi var å miste dere, skal dere vite at en samlet jury - og mange med oss, vil jeg tro - gratulerer alle dere i Forsvarets forum med Fagpresseprisen.»

Vinner av Fagpresseprisen, Forsvarets forum ved redaktør Tor-Eigil Stordahl (nr. to fra høyre). Foto: Audun Braastad / NTB scanpix

Juryen for Fagpresseprisene har også i år vært ledet av Kjersti Løken Stavrum, direktør i Stiftelsen Tinius. Jurymedlemmer har vært Morten Løberg (foto), Nina Thorvaldsen (markedsarbeid), Anne Hafstad (gravejournalistikk), Reidun Kjelling Nybø (journalistikk og redaksjonell ledelse), Sjur Frimand-Anda (journalistikk) og Tormod Haugstad (journalistikk).

Powered by Labrador CMS