John Arne Riise blir VG-skribent.
John Arne Riise blir VG-skribent.

John Arne Riise blir avismann: Skal skrive for VG Pluss

– Vil bruke stemmen min til å gi folk en innsikt.

Publisert Sist oppdatert

Tidligere Liverpool- og landslagsstjerne John Arne Riise melder overgang til VG+, der han skal bidra med analyser om fotball.

Det melder VG selv tirsdag.

Ifølge avisa skal Riise skrive om engelsk og internasjonal fotball, men hovedsakelig om nettopp Liverpool. Han har allerede debutert med en tekst om «ugjenkjennelige Liverpool».

Riise, som i dag går med store trenerambisjoner, forteller at han har blitt mer interessert i det fotballfaglige og taktiske rundt kamper.

– Jeg ser fotballkamper på en helt annen måte nå enn før. Det har med å gjøre at jeg selv er trener og vil ta steg som trener. Jeg har vært en del av dette selv, og vil bruke stemmen min til å gi folk en innsikt jeg tror de kan ha interesse av, sier Riise til avisa.

Riise har i dag treneransvar for Flint fotball i 3. divisjon.

– John Arne har vært i garderoben og ute på banen der han har møtt stjernene ansikt til ansikt. Den innsikten han har etter utrolige 348 kamper for Liverpool, gjør ham til en av de mest spennende stemmene vi har. Jeg er glad for at han vil dele sine tanker og analyser med VGs lesere, sier sportssjef Eirik Borud i VG til egen avis.

Powered by Labrador CMS