Nå blir det dyrere å se Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær og engelsk fotball på norsk tv.
Nå blir det dyrere å se Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær og engelsk fotball på norsk tv.

Varsler prishopp for engelsk fotball

Altibox og RiksTV følger i fotsporene til Canal Digital.

Publisert Sist oppdatert

Flere TV-distributører varsler at de øker prisene på Premier League-fotball etter at TV 2 satte opp sin pris for produktet, melder Kampanje.

Mandag kveld ble det kjent blant annet gjennom VG at Canal Digital skrudde opp prisen for tilgang til TV 2 Sport Premium med 40 prosent. Canal Digital begrunnet økningen med at TV 2 hadde økt sin veiledende pris. Den nye månedsprisen blir 699 kroner.

Altibox og RiksTV gjør som Canal Digital, men øker ikke prisene like mye. Telenor og Telia (Get) har ennå ikke sagt noe om hva de kommer til å gjøre.

– Altibox kommer også dessverre til å sette opp prisen på TV 2 Sport Premium-produktet, og det kommer til å øke fra 499 til 649 per måned. Og det blir med virkning fra 1. desember 2020, sier kommunikasjonsansvarlig for Altibox, Andreas Veggeland til Kampanje tirsdag.

Altibox sier at de ikke har til hensikt å tjene en eneste krone på prisøkningen.

– Vi har økt prisen tilsvarende økningen vi har fått fra TV 2. Altibox mener vi ikke skal tjene noe på denne prisøkningen, og vi kommer ikke til å tjene noen ting på denne prisøkningen, sier Veggeland.

RiksTV har ennå ikke sagt noe om hvor mye de kommer til å øke prisen for engelsk fotball gjennom deres kanaler. Dette skal kommuniseres direkte til kundene innen utgangen av september.

Powered by Labrador CMS