Martin Ødegaard felles av Spanias Sergio Ramos i en landskamp. Lørdag møtes de trolig i seriekamp i La Liga. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix

Ødegaards Madrid-retur glipper for TV 2, fikk velge kamp «feil» uke

Strive har førstevalget.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over fire år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

TV 2 får ikke sende Martin Ødegaards møte med Real Madrid lørdag. Da spiller han for Real Sociedad mot klubben som eier ham.

TV 2 fikk i sommer til et samarbeid med strømmetjenesten og rettighetshaver Strive om Real Sociedads kamper. Det løste seg etter at Ødegaard ble utlånt til den nordspanske klubben fra juni.

Men lørdagens godtbit får ikke TV 2 sende på sine plattformer. Grunnen er at Strive har førstevalget på blant annet hovedoppgjøret i denne ligaomgangen. Dette er noe som går på omgang fra runde til runde.

– Vi har El Classico (Real Madrid mot Barcelona) om våren. Så har vi (TV 2 og Strive) en avtale om at vi har en Real Sociedad-kamp mot Barcelona og Real Madrid hver, sier TV 2s sportsredaktør Vegard Jansen Hagen til NTB i en tekstmelding.

Den avsluttes med et emoji-symbol som viser et trist ansikt. Ødegaards sannsynlige retur til det som trolig blir hans faste hjemmebane kanskje allerede til sommeren, ville vært en fulltreffer i den norske TV-bransjen.

– Vi håper på en fantastisk fotballkamp, sier presseansvarlig Nicklas Brunzell i IMG-systemet, selskapet som står bak Strive.

TV 2 får imidlertid vise Real Sociedads hjemmemøte mot Real Madrid 5. april neste år.

Powered by Labrador CMS