Se direkte: Debatt om fotojournalistikk og utdeling av Årets bilde

Fotojournalistikk i fokus.

Publisert Sist oppdatert

En feil i overføringen fra Pressefotografenes klubb gjør at embed-funksjonen for øyeblikket ikke fungerer. Inntil dette blir fikset, kan sendingen ses på Youtube.

Journalisten formidler direktestrømming fra to arrangementer i regi Pressefotografenes klubb fredag ettermiddag 4. mars.

Følg sendingen i videovinduet over.

Kl 16.30: Debatt

Hva gjør mediehusene for å sikre et høyt nivå på fotojournalistikken, og hvor viktig er det med egne fotoavdelinger og egne fotografer for å oppnå dette? I panelet: Trine Eilertsen (sjefsredaktør i Aftenposten), Silje Hovland (redaktør i TV 2), Tora Håndlykken (nyhetsredaktør i VG), Magne Storedal (sjefsredaktør i Avisa Oslo) og Cicilie Andersen (fotojournalist i NRK og nestleder i Pressefotografenes klubb).

Kl 18.00: Prisutdeling Årets bilde

Pressefotografenes klubb kårer hvert år de beste bildene og videoene i norsk journalistikk. Konkurransen setter dokumentarfotografiet på dagsorden. Det deles ut priser i en rekke ulike kategorier. Den høyeste utmerkelsen er «Årets bilde» – det beste enkeltbildet fra året som gikk. Juryen består av nasjonale og internasjonale fagfolk.

Powered by Labrador CMS