Mediefolk:

TV 2-reporter Kjetil Løset (med oransje slips) intervjuer KrFs Hans Olav Syversen under budsjettforhandlinger på Stortinget i 2015.

TV 2-reporter går til Frp

Blir kommunikasjonssjef i Fremskrittspartiet.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over tre år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Fremskrittspartiets stortingsgruppe har ansatt politisk reporter Kjetil Løset som ny kommunikasjonssjef. Løset har vært ansatt i TV 2 i 22 år.

– Det er selvsagt vemodig å forlate gode kolleger og venner i TV 2, men samtidig ser jeg fram til nye og spennende faglige utfordringer på innsiden av politikken, sier han i en pressemelding.

Løset opplyser at han med umiddelbar virkning, etter eget ønske og avtale med TV 2, ikke utfører arbeidsoppgaver som omhandler kanalens dekning av norsk politikk.

Frp-leder Siv Jensen mener at ansettelsen av Løset som kommunikasjonssjef er en formidabel styrking av partiets mannskap. Hun gleder seg til å starte samarbeidet.

– Med Løset får vi en av Norges beste kommunikasjonseksperter med på laget. Det er litt over ett år til et svært viktig stortingsvalg, hvor målet vårt er å sørge for at politikken som føres de neste årene, får et tydelig Frp-stempel. Vi kunne ikke ansatt en mer kompetent og dyktig kommunikasjonssjef, og jeg gleder meg veldig til å starte samarbeidet, sier Jensen.

Det er foreløpig uklart når TV 2-reporteren vil begynne i den nye jobben. Løset er utdannet journalist i Volda.

Powered by Labrador CMS